- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandor906
tag
A Matrixban csak az nem tetszik, hogy azt a bazári világítást nem lehet lekapcsolni. Elég lenne, ha akkor világít amikor valaki megkergeti és jelezné, hogy hol tart az erejével. Játék, vagy egyéb felhasználás alatt teljesen feleslegesen reklámozza magát. Ettől függetlenül remek darab, én is a várható élettartam miatt választottam.
-
sandor906
tag
A szélzajhoz annyit szeretnék csak hozzá tenni, hogy nekem 7 db 12cm-es, 2db 140cm-es venti mellet van bent a Matrix Platinum ami plusz 2db venti, van bent egy GT640 ici-pici ventivel ami 60%-on pörög alapból (na ezt kihallani a többi közül) és még ezek mellet is hallani, hogy mikor megy pihenni valamelyik vinyó, vagy mikor pörög fel. Tehát a Matrix ventik ultra halkak!
-
sandor906
tag
Köszi a linkeket. Csak azt szerettem volna látni, hogy jól választottam-e a felhozatalból, de szerintem nem kell szégyenkeznem vele. Előtte egy DCII 6950-em volt, ahhoz képest a teljesítménye több mint a duplája, viszont a hangja még a fele sincs. Ja és 100k alatt volt az ára számlával, ami szintén nem rossz a Toxic-hoz mérve.
-
sandor906
tag
Kár, hogy kimaradt a Matrix Platinum a tesztből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest