- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Nah akkor tegyük rendbe.
"Annyira a zenbookon is fut a MacOS mint MBA-n a Windows." ... téves. Mac-re bármikor telepíthetsz win10-et (MacOS mellé is) fordítva nem igaz.
A Mac-el ökoszisztémát vehetsz (iPhone mellé zseniális), ami win10-en nem áll rendelkezésre.(azokról a progikról ami csak Mac-re van nem is beszéltem)"Csak nem értem miért lenne mocskosul elterjedt ennyiért?"
Laikusoknak is tetszik, mert egyszerű/működik (nem kell hackelni), sokáig bírja és remek szolgáltatásokhoz kapcsolható.Én mindkét platformot használom, és bármit megadnék, hogy a cégem a HP-s mocskokról (EliteBook 850G5) Mac-re álljon át.
-
<Lacy85>
addikt
"Amikor már az asus zenbook ux333fa szarrá veri az air-t"
Oszt' miben?
Szarabb trackpad, szarabb kijelző, szarabb hangszóró, szarabb üzemidő.
Ezeket mind tudja a zenbook.
A hardver nagyon nem minden. Ha meg valaki ezen akar 8K-t vágni, vagy modellezni, az magára vessen.Na igen. Normális bill.-t én is elviselnék az enyémben. Eddig megúsztam, mert ha elkezdett szórakozni valamelyik billentyű, elég volt kifújni. Be még nem ragadt egyik sem.
-
tabu3x
tag
Soha többet ZenBook-ot. A világ legnagyobb átverése. Csili-vili köntös alatt, világmegváltó ígéreteket zengő (ha már "Zen"Book):-) marketing bullshittel eladott fostalicska, ZÉRÓ többletet kap a vásárló prémium felárért, aztán ha rájön bepalizták, el sem tudja adni mert használtan a kutyának sem kell. Persze, sz...ért h...ért nyilván meg lehetne válni tőle, de annyiért meg még nekem is megéri h megtartsam és inkább rohadjon a legmagasabb polcon de nehogy a szemem elé kerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest