- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Jim Tonic #58 üzenetére
Most értem hogy értetted.
Szerintem aki IE-t használ azt pont nem érdekli hogy mennyire friss verzió, jó pár verziót próbáltam belőle 95-ös win óta, win 7-ig bezárólag, de fenntartom hogy az összes IE egyszerű a mint a krumpli, arra való hogy leszedj egy Operát vagy Firefoxot (Chrome dettó, Safari az egyetlen amit nem használtam annyi ideig hogy kiderűljön milyen pontosan).
Volt amit nem erőből tolt az Ms valaha?
Biztos van oka hogy nem jön minden win alá a legfrissebb IE de megdöbbentene ha egy ember döntése lenne.
Még nem tudjuk hogy a vállalatoknál maradtak-e csak előnyben majd ha kijönnek az új konzolok és kiderül mit támogatnak akkor derül ki hogy mire fognak fejleszteni szerintem (Dx 11.1?).
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Jim Tonic #56 üzenetére
A vista hogy lenne elcseszett win7, inkább a vista egy félkész win7 nem? Nyilván az Ms tudja mennyi vista alá kerülne IE10 és rájöttek hgy nem éri meg foglalkozni vele. Mert ugye akinek a Chrome alternatíva annak meg valszeg az IE nem az.
Amúgy én se kedvelem Ballmert de attól hogy átizzadt inggel pattog még nem lesz marha (persze más miatt lehet...). -
$p@rr0w
őstag
Úgyis az lesz majd a lényeges hogy a következő generációs xbox milyen Dx-et fog támogatni mert arra fognak onnantól kezdve fejleszteni...
oliverkiss32: ő a most ősszel megjelentről beszél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest