Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ksanyo

tag

válasz VIPowER #580 üzenetére

"Nem egy problémáról van szó, és nem 5 percről."

Sajnos így van. A sokszorosát bele öltem. Tudtam örülni annak is amikor valamit sikerült. De van amit meg órák napok keresgélésével sem.
    Sőt azt végképp nem értem hogy valami elcseszett kapcsolót miért nem tudnak kitenni a felületre, miért kell a parancssort csesztetni állandóan? :U

• ksanyo

tag

Nekem a Mint telepítés nem ment. Pedig tényleg nem bonyolult. Megcsináltam a pendriveot a leírásban található programmal a legújabb verzióval. Aztán csak nem akart bootolni, vagy ha bootolt akkor utána állt meg valahol. Nagy nehezen rávettem, hogy elinduljon live módban, de többszöri nekifutásra se látta a telepítő a mellette levő windowst. Aztán addig ügyeskedtem, amíg eltűnt az egész partíciós táblám. Linux fent volt, de továbbra is csak a pendrive live mód indult, a szétbaszott vinyóról meg semmi. Nem volt jó a csillagok állása vagy mi. Egyébként csak a driver támogatása miatt nem túl szerencsés a laptop hangja szinte nulla és a minősége is fos a win7-hez képest. Kár hasonlítani. A touchpad működésre bírásához parancssorban kell bűvészkedni, az ujjlenyomat olvasó sehogy se fog menni...stb, stb.
    Fapados gépekre jó tényleg, sokat próbálkoztam, keresgéltem a disztrókat, többet kipróbáltam, szerettem volna nagyon, de az én gépemhez tuti nem jó. Csak "játszani". Napokig keresgélni a megoldását a hülye problémáknak.

Új hozzászólás Aktív témák