- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanyo
tag
"Nem egy problémáról van szó, és nem 5 percről."
Sajnos így van. A sokszorosát bele öltem. Tudtam örülni annak is amikor valamit sikerült. De van amit meg órák napok keresgélésével sem.
Sőt azt végképp nem értem hogy valami elcseszett kapcsolót miért nem tudnak kitenni a felületre, miért kell a parancssort csesztetni állandóan? -
ksanyo
tag
Nekem a Mint telepítés nem ment. Pedig tényleg nem bonyolult. Megcsináltam a pendriveot a leírásban található programmal a legújabb verzióval. Aztán csak nem akart bootolni, vagy ha bootolt akkor utána állt meg valahol. Nagy nehezen rávettem, hogy elinduljon live módban, de többszöri nekifutásra se látta a telepítő a mellette levő windowst. Aztán addig ügyeskedtem, amíg eltűnt az egész partíciós táblám. Linux fent volt, de továbbra is csak a pendrive live mód indult, a szétbaszott vinyóról meg semmi. Nem volt jó a csillagok állása vagy mi. Egyébként csak a driver támogatása miatt nem túl szerencsés a laptop hangja szinte nulla és a minősége is fos a win7-hez képest. Kár hasonlítani. A touchpad működésre bírásához parancssorban kell bűvészkedni, az ujjlenyomat olvasó sehogy se fog menni...stb, stb.
Fapados gépekre jó tényleg, sokat próbálkoztam, keresgéltem a disztrókat, többet kipróbáltam, szerettem volna nagyon, de az én gépemhez tuti nem jó. Csak "játszani". Napokig keresgélni a megoldását a hülye problémáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest