- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
+1 az első bekezdésnek.
soha nem buktam meg annyiszor egy tárgyból, mint valszám és statisztikából... nem mintha a számítások olyan iszonyatosan nehezek lennének (vektoranalízis sokkal bonyolultabb matekot kíván szerintem), hanem egyszerűen nem tudtam soha megérteni, hogy miért pont azt a tételt/próbát/eloszlást kell alkalmazni egy adott problémára.dabadab: nem kell olyan messzire menni. elég mondjuk megnézni egy molekulafelhő mozgásának modellezését.
-
törölt tag
azért van értelme a nagy számoknak egy ilyen szoftverbolt tekintetében is. senki nem mondta, hogy egyesével végig kell nézni. de az az álláspont, hogy "minek olyan sok", nagyjából annyira állja eg a helyét, mint hogy "minek annyi weblap, úgyse nézed mindet". nos kell egy jó kereső, és akkor sok hasznos dolgot lehet megtalálni és használni.
-
törölt tag
múltkor volt valami statisztika róla, hogy átlag mennyi alkalmazást hazsnálnak az emberek, és androidon valami 25-30 körül volt azt hiszem. oké, ebben benne vannak a widgetek is (wp7-en is benne lesznek a live tile-ok biztos), de akkor is szép szám. én előtte s60-as telefonon nagyjából 2-3 alkalmazást használtam, mert egyrészt annyira silányok voltak, másrészt nem volt igazán értelmes dolog, harmadrészt nehézkes volt beszerezni (szignós korszak). androidon úgy, hogy egy darab játékom nem volt, simán 35-40 cucc fel volt telepítve, és hazsnáltam is őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest