- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezli25
tag
Most tűnt fel 3-4 napja, hogy a videó kártya hőfoka, és hűtése, nem a megszokott módon működik. Azt vettem észre, hogy folyamatosan pörög a ventije, olyankor is amikor abszolút nem szokott, 51-52 fok-ig nem szabad , hogy bekapcsoljon a hűtés. Nah, és kibújt a szög a zsákból. Ez a driver a hibás. 55 fok alá akkor nem ment a vga hőfoka akkor sem ha semmit nem csináltam a gépen, és folyton forogtak rajta a ventik. Vissza telepítettem az előző verziót (17.1.2) , és láss csodát azonnal 47 fok lett, és a hűtés nem kapcsol be, szóval jó lett. A 17.2.1-nek ez 1 hibája, legalábbis R9 380X-nél.
-
5150
aktív tag
Valami cukipofa írogat nekem privátban, mert ide nem mer irni, nehogy kibasszák
Na vajon ki lehet?
Kedvenceim a "Húzd be füled farkad" és "ne válaszolj, nem méltatlak az olvasásra, egyelőre még senki vagy. Itt!" Micsoda "magas szintű" fórumtagok vannak itt! Tisztelet az egyre apadó számú kivételeknek.. Elképesztő mit hisz magáról néhány 23.senki
-
Tidus
addikt
válasz
Plasticbomb #31 üzenetére
Neked mi a problémád folyamatosan.
Látom már moderáltak is. -
törölt tag
Amugy a viccet felreteve, en ugy tudom a valentin napot otthon tolti a szerettei kozt az alpha centaurin...
-
Plasticbomb
addikt
Már nem, de már a WGtől is kaptam tippet... Ettől még mindig nincs megcsinálva, emiatt az újabb driverek kiesnek, amik meg más játékoknál javitanak.... ÉS legalább 10 ticketet küldtem a WGnek a hibával kapcsolatban, crash logokkal, kernel logokkal, replay fájllal, hátha ki tudják bogarászni... S mivel a WoTot játszom a legtöbbet, igy marad inkább a régebbi.
-
füles_
őstag
válasz
Plasticbomb #25 üzenetére
Nem tudom olvasod-e az RX 470/480 topikot, de írtam pár hsz-t, hogy nálam melyik driverrel megy jól a WoT.
-
Plasticbomb
addikt
Csak azt a rohadt WoTos hibát képtelenek kijavítani már nem tudom hány verzió óta. A mostani friss OS telepítéskor már le se cseréltem a win10 által felrakottat, így talán majd nem fog minden körben hatszor összeomlani a display driver.
[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
sirdenis
tag
Valakinek csak ez jut.
-
tecsu
addikt
#3Ráadásul magyarul Bálint-napnak ildomos hívni, ha már nevesítjük.
-
-
MZperX75
addikt
válasz
rottenbull #17 üzenetére
Hanem? Úgy emlékszem egy 30-40 éve nem volt olyan itt M.o-n hogy Valentin nap,csak annyit ,hogy Bálint nap .
(#8) Bounti
Soraim között hol olvastad,hogy magyar embert nem hívhatnak Valentinnek? Annyit mondtam ,hogy nem magyar név.
-
Eléggè igyekszik mostanaság az amd naprakéyznek lenni driverek terèn. Meg néhàny alap problémát kell orvosolniuk driveres szinten, és akkor minden frankó lesz.
Egyébként én mar várom a Zoltán és Irén napi drivereket is. -
Dominó85
addikt
Feltolhatja minden barom ezt a Valentin xarságot oda, ahova gondolom. Jó lenne egy IT oldalon nem tólni más ország xarát. Aki szereti a barátját, barátnőjét, feleségét, férjét... az MINDEN áldott nap ugyanúgy szereti. Nincs olyan, hogy egy lefixált napon jobban szeretünk valakit. Hányok a valentin naptól. Sajnos ez a nép túlságosan le van butítva ahhoz hogy még meg is eszi ezt az amcsi marketing bullshit-et. Aki megtartja, annak csak gratulálni tudok.
Az AMD driver örvendetes dolog. Igaz én NV oldalon maradok.
Wolfman
3 évig reménykedtem a HD7870 mellett egy színkalibrációért... Nem hozták ki egyik driverrel sem, át is pártoltam. Xarnak a felhasználók millióinak igényeire. Vagy pedig valaki gátolja őket valamivel... -
RyanGiggs
őstag
Abu szabin van?
-
wolfman
veterán
válasz
FragMaster #9 üzenetére
Na akkor én azon akadok ki, hogy még mindig nincs benne kijelző színkalibráció (pontosítok, nincs róla szó, hogy lenne benne), márpedig addig egyáltalán nem érdekel a dolog míg nem lesz. Ezt igazán meg lehetne említeni egy Radeon Software-ről szóló cikkben, mert ezt rendszerint kihagyják!
-
FragMaster
addikt
El is olvassátok a cikkeket, vagy megálltok a címnél? Ezen kiakadni oldalakra, fel sem tűnt nekem
-
Bounti
aktív tag
Márpedig van olyan magyar ember akit Valentinnek hívnak...
Nem tudom mit kell itt (M)agyarkodni...
Csak egy ötlet:
Nem tetszik a bálintnapi nyáladzás? Ok, nekem sem. Nem kell törődni vele...
Nikolaus nevű magyar ember sem sok rohangálhat, aztán mégis kiraktad neki a csizmádat gyerekkorodban, nem?
-
törölt tag
Support For
- Sniper Elite™ 4Know Issue:
- AMD FreeSync™ technology mode may not be compatible or function with Sniper Elite™ 4.Végül is csak az egyik legfontosabb AMD featuret nem támogatja benne/nem kompatibilis, de a "support" megvan.
-
olle
senior tag
És ha halottak napján jön egy update?
Akkor mi lesz a cím?
Nemár srácok. ennyierővel minen fontosabb cuccot az adott nap névnapjához kössük azt ennyi.
Jól nyomják az AMD nél bár már vagy 1 hónapja nem frissítettem a drivert. Nem volt miért. Félek a hang elvesztésétől HDMI-n.
-
Out
addikt
Milyen jó, hogy mindkét játék a szeretetről/szerelemről szól!
-
sTERNI
senior tag
Tény, hogy elég furán hat egy online szaklap első oldalán, de szerencsére azért nem dőlt össze a világ tőle. Elmúlik.
Legközelebb meg talán már nem is lesz ilyen cikk, majd reménykedünk. -
nubreed
veterán
Dehogy még egy informatikai portálon is ez az agyzsibbasztó baromság jön velem szembe, még ha csak a címben is... hányok ettől az egész valentinnapozástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest