- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
Nem elképzelhetetlen, hogy jön egy új olcsó iPad. A 2018-as iPad is a régi Air alapjait kapta meg, frisebb hardverrel. Itt is lehet, hogy fölhasználják a régi Mini alapjait, újabb SoC-cal. Jó áron vinnék mint a cukrot és a gyengébb iPhone eladásokat is kompenzálhatná. A befektetők is boldogabbak lennének.
-
nozs23
addikt
Persze megértem, hogy van aki használná, biztos vennék is, de sosem volt igazán tömeg termék, és mint ahogy említettem a telefonok növekedésével még kevésbé lenne. Idén lesz 4 éve, hogy bemutatták a mini 4-et, gondolom, akkora piaci lehetőség lenne, akkor már folytatták volna a vonalat.
-
Hank18
csendes tag
En Ipad 4 mini-t hasznalok a melohelyen es nagyon szeretem. Otthon 9,7" van (Air 2), de a mini jobban kezre all. Nem hasonlitanam a telefonomhoz (ami ugyancsak egy nagy dog XS Max) az 9.7-es Ipademet. Mondjuk ehhez az is hozzajarul, hogy egeszen mas appokat hasznalok a ket gepen. Ipaden inkabb olvasok, blogolok, tanulok, szorfozom. Telefonon meg chattelek, emaileket irok, zenet hallgatok, navigalok.
Jah es persze a masik zsebemben meg a ceges Iphone 7, azon meg pont megint mast csinalok mint a ceges ipad mini-n. Ipaden jelenteseket es riportokat irok fenykepekkel stb. Az Iphone foleg belsos programokra (napi forecastok, ceges chat vagy barmi amihez allando net kell) es kommunikaciora van. Na de amit ebbol kis akartam hozni csak hosszura sikerult, hogy a ket gep nem ugyanaz am, meg akkor sem ha kozel all egymashoz meretben. A tablettet nem fogod zsebre vagni, vagy eppen hatra hagyhatod az irodaban. Az iphone nalad kell legyen. A cegem biztosan bevasarolni belole. Jobban is tenne, lassan muszaj vagyunk atterni a nehezebb 10,5os ipadekre ami nem is lenne baj ha nem lenne millio dolog amit hurcolnunk kellene.
-
Ez egy hírgyáras cikk lehetett.
Az alma az istennek sem lép vissza kinézetet (utált) technika miatt. -
rnyk
tag
Nagyon jo volna. Szeretnem lecserelni a 2gen minimet. De ez a kep nem tunik annyira hitelesnek. Ha nem is lenne usb-c de szerintem a 3.5mm jack el fog tunni.
Nem ertek egyet a nagyobbak a telefonok es nincs erre szukseg mert ha kezbe veszed azert a mini megis csak jobb tartalom fogyasztasra. A masik resz meg az ar, azert egy £399 tablet meg egy £1100 as iphone xs max kozott van nemi kulnbseg. -
TCSZ
senior tag
Szerintem lenne igény rá. Kis kezűek, gyerekek, vagy akik csak telefonálni szeretnének néha netezni, meg kell nekik a navigáció és a fényképező funkció és valami márkását akarnak. Szerintem lenne kereslet a kis kijelzős mobiloknak 4 és 5 col között.
-
hemaka
nagyúr
Nem hiszem, mar frissitettek volna reg, ha vinnek tovabb a vonalat.
-
Noukoum
veterán
Szerintem sem lesz belőle semmi.
-
.Szaki.
addikt
Szerintem sem túl valószínű.
-
nozs23
addikt
Nem hiszem. Egyre nagyobbak a telefonok, a következő lépcső az ipad, illetve az ipad prok. Felesleges az ipad mini vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest