- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Ez régen is így volt... ha zsarolni akartak akkor a 18. században is megoldották.. nem kell ehhez a Google.
Másik pozitívum, hogy egy nem USA állam hatósága az állampolgára otthon tárolt adataidhoz hamarabb hozzáfér mint a Google-nél lévőkhöz..A paranoia nem jó dolog. Ha valós okod van félni tőle hogy fel akarnak használni ellened információt akkor aggódj. Minden más esetben max a gyógyszeripar malmára hajtod a vizet.. Konteó MÓD OFF
-
Baltásgyilko
csendes tag
Hát... ha én készítettem volna én statisztika alapján próbálkoznék (pl.: gyakoriság) vagy szövegkörnyezet figyeléssel (pl.: szeretnék egy... és hasonlók figyelésével).
Gondolom a rendszerből származik az is, ha gmailben az e-mailben azt írjuk hogy mellékelem/mellékeltem valamit és nincs becsatolva melléklet akkor figyelmeztető üzenetet dob fel miután a küldés gomba kattintunk.Szerintem inkább azon aggódjunk, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz és ne ezen.
-
Baltásgyilko
csendes tag
Akkor azért is rád húzzák a vizes lepedőt, mert van egy kék pólód. Persze értem mit akarsz mondani, de szerintem ne szenvedjünk üldözési mániában. Továbbá nem hinném hogy emberek olvassák, valószínűleg számítógépek keresnek kulcs szavakat és az alapján tolják a reklámokat. Szerintem eléggé túl van lihegve ez a téma, becsületes átlag emberként szerintem nem kell tartani ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest