- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
grizlisandor #37 üzenetére
Én is így vagyok vele. Remélem lesz valaki itt, aki leteszteli a kütyüt, mert eléggé szkeptikus vagyok a töltési metódus kapcsán. + annyi funkció van és még kijelző is, hogy nem tudom hogyan fogja csak testhővel bírni.
-
kromatika
veterán
Végre használható és jó technológia.
-
bwoay
nagyúr
megnéztem az oldalukon, de szerintem ez 50 m vízállóságot akar jelenteni, ami 50 méter vízmélységnek megfelelő statikus nyomást jelent. ugyanakkoz ez a vízoszlop mérete is egy létező mérce, vízálló ruházatnál (pl síkabátok) szokták megadni így a vízállóságot arra vonatkozóan, hogy mennyit bír maga a textil, amiből a ruha készül.
-
MerLinh
senior tag
hmm innen már csak egy lépés, hogy a testhővel müködtessünk egy Iron Man páncélt
-
erer1000
őstag
válasz
Keil Walker #38 üzenetére
Használható technológia.
Ebayon is kapsz ilyen elven működő "energia forrást"
És az ebay 500ft vackok nem egy high tech, szóval a cikkben lévő nyilván jobb hatásfokú, sokkal. -
somogyib
őstag
"50 méteres vízoszlop nyomásának is képes ellenállni"
Ez jól jöhet a hétköznapokban. Sose lehet tudni, hogy munkába menet milyen méretű vízoszloppal találkozik az ember.
De ha úgy vesszük 50 métert meghaladó vízoszlopokkal is találkozok minden nap, csak azok el vannak dűtve. Pl. patak, folyó...
-
atike
nagyúr
Na ha ez tényleg működik....
Jöhet.
-
Keil Walker
aktív tag
Ez vagy kamu, vagy hatalmas szenzáció, ha tényleg működik. Én az elsőre tippelek. Valamelyik japán óragyártó már rég meglépte volna, ha használható a technológia.
-
grizlisandor
veterán
Cikk elején még úgy éreztem, hogy lecserélem a MiBand2-őm, de mikor megláttam az árát, úgy döntöttem marad.
A koncepció érdekes, ára miatt nem kapkodok utána. Remélem lesz valaki PH-ról, aki vesz egyet és megosztja a tapasztalatokat. -
orbit76
tag
EnergiavámpÍr... A technológia használ téged. A harc elkezdődött...
-
Xrx
csendes tag
Fura hogy mindenki a hideggel jön, a víz pedig senkinek nem jut eszébe
Az ugyanis befolyik az óra és a bőr közé ahol meg is szakad a hőátadás. Sztem.
-
RaveForce
veterán
válasz
SkyLine3000 #23 üzenetére
Igen, ezt egy evvel elotte az S4 vezette be S-Health neven, aztan kb mindenki utana lemasolta, en is mindig törekszem a 10.000 lepesre, bar a testepito programjait nem használom, de pl vernyomasmerot is emiatt vettem. Es hetente kuld a samsung grafikonos osszehasonlithato s-health jelentest a szivveresemről, kaloria pusztitasomrol, atlagsebessegemrol, peak speedrol, aerob mozgasomrol, vérnyomásomrol es veroxigen szintemrol. Zsenialis. Vajon a google mikor adaptálja ezt a samsung otletet is az alap rendszerbe.. eddif csak lassan 5eves lemaradas van
-
7Heads Drago
veterán
Nekem bejön a cucc. Főleg ha tényleg megbízható is lesz.
-
Rickazoid
addikt
Tehát azt állítják, hogy csináltak egy órát, ami amellett, hogy számolja az időt még
- folyamatosan frissíti a kijelzőt, ami igaz e-Inknek tűnik a illusztrációk alapján, de a különböző, főleg a dinamikus számlapokkal akkor is folyamatos számításokat igényel a háttérben
- kiszámítja az elégetett kalóriát az általa érzékelt hőmérséklet változásból
- aktivitásmérője van
- "alvásminőség-mérője" (bármit is jelentsen ez) van
- folyamatosan kapcsolatban van a telefonnal, amihez minimum Bluetooth kapcsolat kell
- az X példány pedig a telefon értesítéseit is szinkronizálja és megjeleníti
mindehhez pedig elég áramot termel a csukló bőrével lazán és inkonzisztensen érintkezve mindössze ezen bőrterület által leadott hőből.Kövezzetek meg, de én nem hiszem el, hogy ezt mind megcsinálták.
Végignézve a videót pedig még több kételyem támadt. Már rögtön az elején, ahol az egész test által termelt energiáról beszélnek, sántít az egész, a pár tucat működő prototípusukból pedig egyet nem mutatnak be.
-
.mf
veterán
válasz
fornettisuti #4 üzenetére
Pontosan ugyanezt akartam írni. Seiko Kinetic hány évtizede is van?
Most nézem, 31 éve... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
erer1000
őstag
Hőmérséklet különbség hatására feszültség különbség is keletkezhet.
Ezt használják ki itt.
A hő különbség az emberi hőmérséklet és a környezet közt értendő.
Ezért van az hogy ha leveszed akkor nem tölt mert homogén lesz a hőmérséklet.
De ha felveszed, máris van hőmérséklet különbség, és indulhat a hőelektromosság.Az hogy -20 fok van kint, az lényegében jó is lehet, mert nagyobb hőmérséklet különbség nagyobb feszültség különbséget okoz ilyenkor, és így kvázi "gyorsabban feltolt"
#22 nem termelne úgy semmit
-
garrotter
tag
Szuper!
Még egy gps és pulzusmérős változatot kérnék belőle. (Az értesítések nem is érdekelnek) -
SkyLine3000
addikt
Nekem a G3 folyamatosan méri az Lg Health app segítségével a megett km-t, lépést, kalóriát. Be lehet állítani elérni kívánt célt, sokmindent. Hidd el, hasznos. Motivál, h mondjuk meglegyen a napi 10e lépés, vagy több. És vissza tudom nézni, napra, hétre, hónapra lebontva, hogy mennyit mozogtam.
Ránézek a telóra és addig megyek (futok, bringázok, stb), amíg meg nem lesz az általam beállított cél. -
Sunyista
tag
5 perc a sütőben 200 fokon és megvan Paks 2.
-
Kasya
nagyúr
Aztan az ora mennyire pontos? Milyen gyakran kell alliani, ha leveszem?
-
Dévacsen
senior tag
Guszta..
-
Mr.Silkó
veterán
Jól hangzik. Viszont gondolom a pontos időt nem tudja mutatni, mivel ha leveszi a tulaja, akkor takarékra kapcsol a cikk szerint. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy az okostelefonos kapcsolatra és értesítések fogadására képes legújabb verzió frissíti a pontos időt az óra levételét követő legközelebbi újracsatlakozáskor.
V@ns
Jogos!
-
moleculez
veterán
És a környezeti hőmérséklet nem befolyásolja a működését? Lehet hülyeséget kérdezek, de pl -10 fokos környezetben, ha az egész tok felveszi azt mivel fémből van, hogy töltődik?
-
hemaka
nagyúr
Jo talalmany
-
kromatika
veterán
De jó lenne telóba is ilyen.
-
V@ns
aktív tag
Csak bennem okozott furcsa érzést, hogy pont a Matrix Industries tálalja az emberi energiát/testhőt használó órát elénk?
-
slimshady
senior tag
Nem rossz. GPS-szel és sport funkciókkal ütne nagyot.
-
joey04
titán
Na ez jól hangzik.
-
-
Anulu79
addikt
Az értesítésekről nem esett szó, hogy azokat hogyan tudj kezelni. De amúgy pofás darab és dicsérendő a vízállóság. A katonai szabvány csak a szíjra vonatkozik vajon?
-
fornettisuti
veterán
Ha csak a töltés nélküliséget nézzük, évek óta vannak pl.: EcoDrive vagy Solar órák. A mechanikus órákat direkt nem vettem ide.
-
S e t h
nagyúr
lépésszámot, az elégetett kalória mennyiségét és az alvás minőségét képes regisztrálni
Hát hogyan is élhetnénk ezek nélkül?
-
VIBO
őstag
remélem gyorsan eljut ez a tech a komolyabb okosórákig
-
RaveForce
veterán
Neje neked innovacio! 😁 es meg olcso is, meg nem olyan szakadt a kinezete mint a megboldogult pebblek voltak.. ezigen! Egy holografikus red kijelzovel kernem..😀😂
Új hozzászólás Aktív témák
ma A PowerWatchot nem kell tölteni. Soha.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S22+ telefon tokok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest