- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem pont a fejedre veszélyes, hanem más szerveidre, amik közelében sokkal több időt tölt a készülék. De persze értem a "poént"...
Nálunk bizonyos időközönként mérik az elektromágneses sugárzást, műszerrel. Konkrétan tudjuk, hogy vannak olyan helyek, ahol fél-egy óra időtartamnál nem ajánlott többet tartózkodni. Aki a mérést végezni szokta, a szakember (kicsit beszélgettünk vele legutóbb a témában), szerinte csak addig legyen a mobil az embernél (zsebben), ameddig szükséges, utána ki kell rakni. Szóval lehet ezt félvállról venni, de igazából a biztonsági tesztek mindig annak az igazát bizonyítják, aki készítteti. Nem vagyok paranoiás, de minek kockáztatni?... -
Blizzardking
őstag
Pont ezen gondolkodtam az első 14 NLcafé szintű hozzászólás elolvasása után. Még hogy a telefon nem divattermék...
Aki szerint egy műszaki cikket élve el kell temetni mert ronda és üdv 2019-ben, az küldjön már egy képet magáról vagy a csajáról, oszt majd eldöntjük kompetens-e a témában
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest