Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HdRew

őstag

Nekem is volt i5-öm, idén áprilisban cseréltem le egy androidos telefonra. Kibírt 5,5 évet. Na de a végére már nagyon lassú volt, és az Appstore is kérte a minél magasabb iOS-t. Nagyon sokáig elvoltam 7.0.1-en, aztán az alma beismerte, hogy a korai i5-ök akksija egy kalap kaki, ezért cserélik. Aha, elmentem, és mondták, hogy frissítsem fel a legújabb szoftverre, ami akkor már 8.3.4. volt vagy mi. Baromi lassú volt.. Aztán kellett egy szoftver, amihez kellett az iOS 9, de addigra már bőven a 10-es ment, szóval azt feltettem i5-re, megint egy brutál lassulás. Egyszerűen az alma már nem ugyanaz, mint volt korábban, ezt el kell fogadni.

Jelenleg, ilyen árazások mellett csak az almafanok fognak almát venni, mert ha most akarnék venni egy notit, akkor egy Dell XPS-t választanék már valószínűleg. Pedig szívesen kipróbáltam volna egy Air-t, hogy legyen arról is egy kis tapasztalatom. Na mindegy, így lehet, hogy egy 2017-es Air-t fogok venni, az legalább normál áron van, és hátha lesz egy kis leárazás black friday alkalmából is.

Új hozzászólás Aktív témák