- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
tartalmas cucc lesz...
-
antikomcsi
veterán
Nagyon jó dolog, hogy le lehetett tölteni a videót és megnézni, de sajnos ez nem az én játékom lesz, mindenki másnak viszont jó szórakozást hozzá!
-
Bandi995
aktív tag
Egyetértek!
Nem is értem, hogy tátonghat egy ekkora lyuk a netes videózásban "közel tömörítetlen online video-stream szolgáltatás" címen és senki nem látja benne a potenciált. Lehet, aki látja, annak nincs módjában megvalósítani, akinek pedig módjában áll, az tesz rá magasról mert nem érdeke.
De ez a módszer így közel tökéletes, hogy le lehet tölteni nyersen!
OFF-OFF: Orichalos Te aztán nagyon durván nyomod itt egyedül a gpodon! Most nézem, hogy gyakorlatilag a főoldalon, sőt még egy kettőt kattintva is tőled származnak mind a hírek. Becsületes mennyit foglalatoskodsz a dologgal, here have one respect!
De komolyan, évek óta nézem az oldalt, elsődlegesen innen tájékozódom a dolgokról, legalábbis Magyar részről biztosan, kösz a minőségi tartalomért!
-
Garada
őstag
Számomra legalább annyira várt játék mint a GTA V volt PS4-re.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
A RAW videót nézd meg amit linkeltem a lejátszó alá. Ott nincs ilyen.
(#14) Scholes9
szerK:
Látom szerkesztetted, akkor nem szóltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a gond, hogy sokszor a megosztók is csak a youtube, vagy jobb esetben vimeo-s, netán dailymotion oldalain osztják meg a videókat, kevés esetben lehet látni a tömörítetlen anyagokat. De ha lesz, linkelem.
#12) saelin
Szerintem ez tárhely problémák miatt van. Lásd itteni videó, több mint 1 giga. Ha lenne olyan szolgáltatás mint a YouTube, ahol RAW videókat stremelnek, akkor több száz ezer user, több millió videójának a Jó Isten se tudna megfelelő tárhelyet összeütni.
-
ForRedGlory
félisten
Ez a szaggatos cucc remelem nem PC-rol szarmazik
Gondolom ez az Xbox One verzio
-
Bandi995
aktív tag
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
1,1 körül
És ez tényleg szinte mintha realtime render lenne, nagyon minimális tömörítés van csak rajta.
-
Šolaire
veterán
Nekem ott figyel steam-en😊 jó volt hallgatni Gelencsér Pétert szurkolok nekik nem szoktam elővételbe venni de ez kivételt képez még nem okoztak nekem csalódást.
-
Bandi995
aktív tag
Péter hangján annyira érezni, hogy alapból magyar, hogy azt hittem az első pillanatban, hogy magyar kommentár lesz alatta
Már jön is le a tömörítetlen, meglessük
-
Vistaboy
veterán
Idén ez lesz az egyetlen olyan játék, melyet minden körülmények között meg fogok venni - csak ne lenne olyan drága a CE, akkor beneveznék rá, így marad a normál kiadás -, remélhetőleg többet már nem fog csúszni. A bemutató alapján ígéretes, de azt remélem, hogy a prezentáció valami ultrakönnyű módban zajlott, mert elég hamar fekszenek rajta az ellenfelek...
Mondjuk lehet, hogy csak főhősünk volt kellően tápos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged