- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Pedig egyre nagyobb divat lesz... Olyan site-ok, amik még a 4-magos procit is zabálják... Nemhogy egy 1 magos kis táblát vagy okostelót..."
Vajon elhiszitek-e nekem, hogy azért kellett édesanyám gépét (2.8-as P4, 1Giga RAM) lecserélni, mert a fészbúkon nem bírt farmvillezni vele???? Azzal a géppel én korábban bármelyik fps-t végigjátszottam, még a crysis-t is, de az a disznó flash szétzabálta a gépet. És igen, megnéztem minden böngészővel, az E7500-s Core2-n is az egyik magot 100%-ra hajtja, és a másik mag marad az egérmozgatsára. Egymagos proci kifexik tőle, nem véletlen, hogy nincs flash támogatás, mert ha van, az talán mégnagyobb szívás. -
Kashim
őstag
Szerintem inkább volt, pár éve virágkorát élte. Mára mindenki kezdi megérteni, hogy egy csilli-villi flash oldal a fél perces betöltődésével, főleg az üzleti szférában bukásra van ítélve. Nemcsak a tábla és mobil eszközök miatt, de sok cégnél eleve a flash telepítés is tiltva van, kereső optimalizálás is jóval komplikáltabb. Itt a html5, böngészőn kívül semmi nem kell hozzá, egyszerű áttűnések meg képeffektek könnyen megoldhatók. Egy mai modern oldalon ezt látni, és a hardver sem izzad tőle. Valahogy mindig is undorodtam az weboldalaktól ahol másodperceket kellett várni mire egy áttűnési effekttel megjelent a tartalom, a flash alapú input megoldások meg aztán végképp fogcsikorgatók...
Nyilván van jó pár ízléses flash-re épülő oldal is, de aki ma portfóliós oldalba, vagy üzleti bemutatkozóba vág az biztos elkerüli a használatát. -
Misály
addikt
Egy ismerosom vilagositott fel, o sales-es es a termekeik promozasara hasznalja a ceges ipad-et arra tokeletes ( telkeket arul kulfoldon, mutogatja a hazakat majd google mapson a helyet, a vevo meg olvadozik ), netezni viszont hulladek. Ketszer akart valami ettermet mutatni mindketszer flashbe utkoztunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest