Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
De nem az a cél, hogy abszolút megakadályozd, hogy valaki ingyen használhass a wifidet, hanem az, hogy eleget tegyél a törvényi előírásoknak. Jelszóval levédted, valaki letölt vele... na és?
A gépedet kell védeni. -
tecsu
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
"Nem kell más dolgokat túl paranoiásan venni."
Miért ne kéne? Naponta derülnek ki visszásságok és adatlopások.
Mára ezt találtam.
Szerintem óriási felelőtlenség, hogy az a kiindulás, hogy megbízunk egy-egy cégben, mert nagy, mert amerikai stb. vagy a termékeikben.Én nem szívesen használok felhőmegoldásokat és úgy gondolom, adatmegadásnál benne van a pakliban, hogy az kikerülhet.
A kevésbé fontos adatok vagy számomra nem lényeges privát dolgaimat is próbálom elrejteni, mert nem csak közvetlen pénzre hajtó hackerek, hanem a nagy cégek is sokszor törvényt sértenek, sőt sok esetben a törvényes kiskapukat használva adják-veszik a cégek, vagy egyéb adatbázisba kerül, személyes aktával, amit egyszer majd elővehetnek... :-)
Szerintem ez tényleg megtörténhet, méghozzá nem is oly soká. (A Facebooknál, a Google-nél már ott a portfóliód.)
Az amerikai titkosszolgálatok automatizálják a megfigyeléseket, a nagy IT-cégeket bekötik és a szövetségeseiket is lehallgatják. (A milliónyi lehetőség közül a Spectre és a Meltdown nem hiba, hanem feature-ként szolgált, amíg nagy dobra nem verte valaki.)
A polkorrekt őrület csak fokozódik, miszerint egy-egy évtizeddel ezelőtti elszólás miatt karrierek mennek tönkre. -
tecsu
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
"...Nyilván senki nem arra mondja, hogy nem zavarja, ha 'figyelik'."
De arra. Csak aki mondja, nincs képben.
Pl. itt a Spectre és a Meltdown esetében is sokan mondják, hogy nem érdekes, ha betörnek vele a gépére.
Pont azért érdekes, mert olyan érzékeny adatok vannak a legtöbb gépen, mint a bankkártyaadatok, emailek, különböző regisztrációs adatok, belépők. -
tecsu
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szerintem a cikk nem erről szólt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Pánik a memóriapiacon
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Temu
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest