- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #73 üzenetére
Holnap.
-
Quasi_modo
nagyúr
Azt hiszem nemsokára biztosat tudunk a ház anyagáról is.
Holnap ? -
Fryskitt
addikt
Na itt azt írják, hogy fém háza van.
-
Landren
csendes tag
Ez az N9 dizájn igen teccetős, volt már a kezemben és nagyon bejön. Élőben valahogy szebb mint a képeken, és az anyaga is jó.
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
csokoládé13 #34 üzenetére
Szerintem az a Nokia Music Store (Ovi Music) akkar lenni, ami a Nokiának a zeneboltja.
-
-
moonman
titán
azért nem teljesen.
"A polikarbonát lapok kiváló mechanikai tulajdonságokkal, hőszigetelő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, hajlíthatóak, így íves felületek is kialakíthatóak vele. Az anyag rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal (szélnyomás, jégverés, hőhatás…) szemben. Előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, hőszigetelése, "törhetetlensége", a súlya és az ára."
-
Fryskitt
addikt
Személy szerint én is várom a normális WP-s Nokiákat. Talán egy jó rendszer és az ingyenes térképek is fontosak (addig, amíg itthon horror áron adják a szolgáltatást - uez Ausztriában 40 euro, ebben benne van a korlátlan net, meg ingyen beszélgetés, plusz 10 eur egy Samu II-es...). Azt viszont nem értem, hogy a pék pöcsének kell a Windowsban korlátozni a hangfájlok méretét és a többi hasonló ostobaságnak tűnő dolgot. A Nokia igazán kibulizhatott volna magának vmilyen, a referenciától eltérő specifikációt. És a fém ház nekem is jobban bejön. Egy C7 stílusú windows telefon nagyon jó lenne (persze normál kamerával).
-
kolosanyi
veterán
válasz
winhelper #48 üzenetére
Próbáltam, nekem a droid jön be legjobban. Az összes rendszert szeretem (WebOS-t még nem próbáltam, de az is tetszik) a maga módján, de jelenleg a droid a legjobb megoldás számomra. Ez persze egyéni ízlésvilág kérdése.
Kialakításra, dizájnra mindig is a Nokia volt az egyik nagy kedvencem (pl ott az E7, szerintem meseszép), épp ezért fáj, hogy az általam használt oprendszerre építkező gyártók nem képesek kihozni egy ilyen igényes telefont. Miattam gyárthatná a Huawei is, ha egy hasonló cucc lenne a referenciamodell droid alá (mióta Nexusom van másképp tekintek a droidra), kezemet-lábamat törném érte.Szóval az a lényeg, hogy ez a cucc baromira bejön.
-
kolosanyi
veterán
-
-
Iomega
addikt
Igen, aki elpártolt rég a Nokiától, az most könnyen visszatérhet újra, eme gyártó által piacra dobott WP7 mobilok egyikére.
-
winhelper
tag
Tényleg nem unják még ezt a "androiddal jobb lett volna" szöveget?
A teló gyönyörű szép, így kékben nagyon oda b*sz, persze csak a kék témával. Úgyhogy a feketét venném, ha nem a WP8-nál terveznék cserét.
Egy apróság, a krómozott gombok helyett valóban lehetett volna egy kicsit visszafogottabb gombkialakítás. De ez legyen a legnagyobb gond.
Ha ilyen Windows Phone telefonokkal jönnek ki, a végén újra NOKIA-m lesz.
Hajrá NOKIA! -
-
kolosanyi
veterán
Na ilyenkor sajnálom, hogy a Nokia nem állt át a droidos táborba. Ez a dizájn egy jó (jobb) hardverrel méltó lenne referenciakészüléknek. (Egy ilyen ICS-csel - ejtsd: ájszkrím szendviccsel, ezért a rag - hmmm...).
Tudom tudom... -
csab2
veterán
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Nem. Lesz magentában is.
Meg feketében.Nagyon szép ez a telefon! Csak az a baj, hogy nem lesz rá pénzem (kell tandíjra, hogy a fene enné meg!).
-
b4zsi-
őstag
Már csak Belle-vel kellene kiadni ezt a designet és teljes lenne a paletta....
-
Blyan
félisten
válasz
FoxiestFox #36 üzenetére
Nem ennyire hackbarát, de ha az is lenne, más a hardver, a kijelzőfelbontás, a kijelzőméret, csak maga a borítás ugyanaz, minden másban teljesen különbözik az N9 és a 800-as.
-
FRENK1988
veterán
válasz
FoxiestFox #36 üzenetére
sztem nem
-
Vajon lesz Harmattan-WP7 dualboot az N9-re, meg erre?
Vagy a WP7 nem ennyire hackbarát? -
hülyegyerek
addikt
Szurkolunk, hogy bejöjjön a piacnak, különben megy a Nokia a levesbe.
-
csokoládé13
tag
A Nokia Musik csempe mi lehet?
A betűtípus is furcsának tűnik. Ha lecserélhették, akkor lesz itt még meglepi. Bár nekem jobban tetszik az eredeti Sagoe WP. -
tothmaxy182
őstag
-
Kattt01
tag
válasz
tothmaxy182 #24 üzenetére
Szívemből szólsz, ez kb olyan marketingduma, mint mondjuk a joghurtreklámok különféle "aktív védőkultúrái" vagy mi a francai...
Szerintem kivétel vagyok, mert nekem a legkisebb mértékben sem tetszik ez az N9 dizájn...
Az egésznek gagyi plasztik kinézete van, ez a szín meg csak ront rajta.
-
Istwan
tag
Van egy olyan érzésem hogy talán a Nokia is az android stilust szeretné a készülékeikre. De hát ugye nem akar a "kalap" alá kerülni...vagy mi.. Mert hogy az android egy és szerintem A legjobban eltalált rendszer.
Ez a WP7 készenlétije ezekkel a bazi nagy, helyet foglaló ikonokkal kissé bumfordi.A Nokia ezzel a "gagyinak" látszo házzal kb. a hétköznapi használatot akarta kiemelni.
-
szp1
addikt
válasz
tothmaxy182 #24 üzenetére
Szerintem a telefonok zöme az ABS nevű műanyagból készül. A polikarbonát eddig nemigen volt használatos ebben a körben.
-
tome.jr
addikt
Úgy látom, komoly mondatértelmezési gondok vannak.
Az egyetlen elemből kialakított polikarbonát ház és a kijelzőt védő hajlított Gorilla Glass üveg továbbra is adott, ám a Harmattan-alapú N9-től eltérően ezúttal a készülék jobb oldalán hagyományos kameragomb és egy készülékzár feloldó billentyű is helyet kapott.
A mondat első fele a vesszőig tart és a két készülék azonosságait részletezi, az ez utáni mondatrész pedig a különbségeket.
ám a Harmattan-alapú N9-től eltérően ezúttal a készülék jobb oldalán hagyományos kameragomb és egy készülékzár feloldó billentyű is helyet kapott
ám - jelentése itt ellenben, azonban
és, is - a különbségekre vonatkozó felsorlást összekötő kötőszavak, tehát a jelentésük itt mindkettő -
AMD Power
titán
válasz
Oppenheimer #21 üzenetére
Én és még sokan látunk benne fantáziát.
-
szilagyiv
senior tag
Az a hiba a Nokia készülékbejelentős politikájával, hogy annyira túlfeszítik az érdeklődést, hogy a végén érdektelenné válik. Ebben az Apple sokkal profibb.
A készülék maga meg... hát... nem találok rá jó szavakat.
KÉNE! -
tothmaxy182
őstag
Ezen a "polikarbonát ház" dumán mindig kiakadok... Úgy hangzik, mintha az valami isteni szuper anyagból lenne, pedig a műanyag burkolatú telefonok 99%-a polikarbonátból van...
Majd a Nokia úgy promózza a következő telefonját, hogy "a ház anyaga politetra-fluoretilén... Ez milyen faszán fog majd hangzani, pedig ez az anyag hétköznapi nyelven a teflon... -
tome.jr
addikt
válasz
kiskaktusz #18 üzenetére
Nem sok logikát találok abban amit írsz. Idéztem a cikkből és kiemeltem a mondatból egy elemet ami tévesen lett feltüntetve. Nem látom értelmét annak, hogy az idézett mondat egyéb részeit, amik helyes információkat tartalmaznak, leírjam én is mintegy megerősítésként. A hsz-em célja kizárólag az volt, hogy a cikkben lévő elírásra (készülékzár) felhívjam a figyelmet.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kiskaktusz #10 üzenetére
Jah félreolvastam. Azt hittem, hogy ez a készülék kuka a WP7 miatt.
-
Alexios
veterán
Nem hogy annak a stílusjegyeire építkezik, hanem ugyan az
-
kiskaktusz
addikt
-
tome.jr
addikt
válasz
kiskaktusz #16 üzenetére
Ki beszél exponáló gombról?
-
Quasi_modo
nagyúr
Kifejezetten tetszik. De remélhetően nem csak ebben a csodálatos színben lesz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
A rendszerre gondoltam hogy kuka mármint a Meego.
-
tjb007
nagyúr
Remélem nem aranyáron fogják mérni (bár úgyis azon fogják).
-
tome.jr
addikt
a Harmattan-alapú N9-től eltérően ezúttal a készülék jobb oldalán hagyományos kameragomb és egy készülékzár feloldó billentyű is helyet kapott.
Az N9-en is (ugyanott) van a készülékzár.
-
DanielK
addikt
Nagyon szép, tetszik, talán jobban mint az iPhone...
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Oppenheimer #9 üzenetére
miért, tán nem kukázták a "meego"-t, ami nem is az?
-
Lall
veterán
F@szt mutogatják minden héten 3x. Gondolom van belőle már egy jópár darab legyártva. Nem tudom, minek és mit tököl a Nokia, de a megcsorbult hírnevet biztos nem így kellene visszaszerezni.
-
Kashim
őstag
Én csak azt nem értem miért kellett elrontani az egyébként nagyon szolid és elegáns gépházat ezekkel a bazári kinézetű krómos domború műanyag gombokkal? Miért nem lehetett egy fekete matt szögletesebb formájút rátenni? Apróság, de szerintem ezerszer jobban mutatna. Ettől függetlenül szvsz még mindig az egyik legszebb és letisztultabb telefon lesz, ha megjelenik már végre.
-
kiskaktusz
addikt
meg kell hagyni jó ez az n9-es dizájn és még a kapacitív gombok sem rondítják...
-
FRENK1988
veterán
Kissé N8-ra hajaz.
Ami nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest