Hirdetés
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
zsenik

-
TomBennet
tag
A legnagyobb sci-fi benne az az erős máges, ami összetart ~3-5 cm2-en két kb. fél kilós eszközt, és nem nyaklik össze az egész.
a másik, hogy a kivetített kontrollerhez asztal és hely kell, ami eléggé szembemegy az egész ipad-koncepcióval.
Azért látványos megvalósítása egy elképzelésnek, az biztos. -
raulicio
senior tag
Bizony látványos, csak az egész koncepció ott bukik meg, hogy az egész előlep egy kijelző, már eleve ahogy a faszi fogja, az gondot okozna. Mondjuk ez a fajta kontroller szép is lenne, de hol vagyunk mi ettől....
-
-
dani993
senior tag
Azon gondolkozzatok el, hogy hogyan lehet ezt kényelmesen megfogni úgy hogy ne érj a kijelzőhöz...itt el is vérzik a dolog..
-
daniel909
addikt
hát sajnos semmi különös az iPad 3. négyszer nagyobb kijelző, erősebb proci, jobb kamera picivel vékonyabb, de formára ugyanaz marad. engadget cikk
én nem fogok hasra esni tőle... a kijelző update már kellett, ez igaz de ez nem tvájszeszömézing.
-
Black Dragon
addikt
Persze, én sem vagyok az a fajta, aki azért nem vesz iPadet, mert ha leejtem, akkor annyi...
Engem még anno az ugyan ilyen videó, csak iPhone 5-ről szóló volt az, ami nagyon megfogott, és ezekben az a jó, hogy a nem túl távoli jövőben még meg is valósítható, bár nyilván most még szinte lehetetlen. Reméljük látjuk majd ezeket a koncepciókat beteljesülni.

-
Dany007
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Mondjuk a leejtés nekem még eszembe se jutott
De tényleg. Amúgy gorilla üveg 2. Plusz nem kell leejteni
Valójában ha átmegy rajta egy úthenger akkoris vége. Azt is el kell kerülni 
Nekem nagyon bejönnek az ilyen videók. Kicsit előre vetítik a jövőt. Ha 2001-2 ben mikor még a Nokia 7110- volt a legkirályibb telefon
mutattak volna egy koncepciót a 2007-es iPhone 2G-ről szerintem sokan nem hitték volna el, hogy ilyen létezni fog hamarosan - 5 éven belül - . -
Dany007
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Valószínűleg lesz ilyen. Mivel júzer oldalról igen megkapónak tűnik a dolog. Ilyen tudással - még ha csak látványra megy az egész is - sok terméket el lehetne adni.
Amúgy ebből a videóból is látszik, hogy milyen nagyok az elvárások az Apple-el szemben. Kíváncsi leszek mi lesz a valóság.
-
Black Dragon
addikt
Tetszetős, hátha egyszer összejön egy ilyen.

-
Angel1981
veterán
Majd talán az iPad 7, 2017-18 tájékán!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thompoo
csendes tag
Nem rossz, csak kár hogy egy álom marad szerintem még úgy kb 10 évig....
-
törölt tag
Kérek két négyzetméter iMizét....

-
Dany007
veterán
Na még két nap és kiderül

Tudja valaki hol lehet majd nézni élőben és itteni idő szerint hánytól? -
tadam99
csendes tag
Jól van, ezt már párszor eljátszották

-
Mr.Csizmás
titán
pv system activated

ugyanakkora baromságok, mint a kerámia samunál

-
kolosanyi
veterán
Nem rossz, de erre még picit várni kell... Mondjuk az a mágneses NFC kapcsolat nagyon baró.

-
rbence
senior tag
jópofa

-
X3B6O0X
aktív tag

-
Rigiboy
tag
aha persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- HP Omen
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5: i5-1335U/8GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Thinkpad P14s GEN 5 14.5" 2.5K Touch Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB SSD Len Gar 2028.08
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! Magyarországi! 8GB/256GB SSD, Akkumlátor 88% Fulldoboz!
- Gigabyte Aero 17 XE5 - RTX 3070 ti, 32 gb DDR5 ram, I7 12700h, 4K UHD kijelző, 1024+512 Gb M2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De tényleg. Amúgy gorilla üveg 2. Plusz nem kell leejteni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)