- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekkk
aktív tag
Szerintem a PhysX sorsa a professzionális felhasználás lesz.
-
Pekkk
aktív tag
Ezt már néztem én is, és nagyon baba! Még nem játszottam vele, de érdemes lenne kipróbálni. Ilyen játékokra lenne most igény inkább! Én már tökre unom, hogy csak a grafikai motorokat csiszolgatják orrba-szájba, és nincs meg az a lehetőség, hogy egy játékot többféle módon lehessen végigvinni a beleépülő fizikának köszönhetően.
-
Pekkk
aktív tag
Szerintem ez nagyon jól néz ki és realtime is, egyetlen baj van vele, hogy techdemo.
[link]
Az a baj, hogy az NV fizet a fejlesztőknek, hogy belerakják a PhysX-et a játékba, míg a másik oldalon a fejlesztőnek kell megvenni a pl a Havok-ot.
Mihamarabb el kellene a fejlesztőknek az AMD által kínált Open Physics-et használni, vagy bármi más ingyenes fizikai motort. Elég uncsi már, hogy agyoncicomázott játékok vannak, és a jó grafikán kívül nem sok mindent kapunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest