- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
vicze
félisten
Ugyan úgy működik mint minden launcher (ahogy a Rosie is, amit te Sense-nek gondolsz), semmit nem nyúl a rendszerbe, felrakod leszeded, mint egy normál appot, és a default launchert visszarakod. Nem módosítja az OS-t és nem nyúl bele semennyire, ahogy minden Android app ez is a saját sandbox-ában fut.
-
opr
nagyúr
Engem leginkább az érdekelne, hogy ha valaki kipróbálja mondjuk egy One X-en (bár ha megdöglök se értem, hogy miért cserélné le erre a sense-t, de biztos lesz olyan ember), aztán úgy dönt, hogy ehh, ez egy fos, és letörli, akkor mekkora káoszt hagy maga mögött ez a launcher? Ha tippelnem kéne azt mondanám a fb fejlesztéi szokásait ismerve, hogy install -> delete -> szerviz (jobb esetben factory reset) lesz a standard, de ne legyen igazam.
Őszintén szólva még egy normális, sima fb appot nem voltak képesek kiizzadni magukból, ami nem fagy le 10 percenként meg nem bugzik folyamatosan. Ezek után aki rájuk bízza a teljes telefont, az szvsz nem normális
szerk: gépelési, helyesírási hibák...
-
vicze
félisten
Fist jön EU-be is, most még csak Orange és EE (ami végül is Orange
).
Fisrt HW: "dual-core Snapdragon 400 processor (tippre 8630 1,4GHz, Adreno 305), 1GB RAM, 5MP rear camera, Android 4.1 and a 4.3-inch 720p display"A FB Home egyelőre csak pár modellre lesz: One, One X/X+, SGS3/4, Note 2.
További modellek majd követik idővel, illetve tabletekre talán nyáron lesz elérhető.Én pont stram-et nem találtam
(mondjuk nagyon nem keresetem
)
-
szp1
addikt
Ha valakit érdekel : HTC First lett a neve és 100 USD az AT&T-nél 2 éves szerződéssel.
-
Xaels
félisten
Remélem az SW-t Zuckerék írják és olyan stabil lesz mint az FB
-
Peterson_
addikt
válasz
#71321344 #27 üzenetére
Ebben mondjuk bőven van igazság.
Én viszont egyre több olyat látok az ismerősi körömben, akinek egyre inkább elege van a Facebookkal járó marhaságokkal, és inkább fordul az ilyen alkalmazások felé-ha már az ingyenes kommunikációról van szó-
Engem mindigis zavart, így nem is használok semmilyen facebook appot, nem is szinkronizálok róla semmit kb.
Persze rengetegen vannak akik vevők ezekre a dolgokra, de ha a szolgáltatók nem is vesznek fel konkrétan egy ilyen készüléket a kínálatba, biztosan fejlesztenek egy minden rendszeren elérhető appot(vagy legalábbis szerintem) -
saiyajin
senior tag
En se latom ertelmet, de meglatjuk mi lesz a vege, jol is elsulhet. Korrekt hardver alcsony arral mar szimpatikus lenne.
Ha pedig ez segit a Htc-n mar jo. Lehetne ez mondjuk a kovetkezo HD2, amire mindent os-t raheggesztenek. -
|AP|
veterán
Ha a hardver stimmelni fog az előzetesen beharangozottal, akkor sok ember (köztük az enyém is) vágya fog teljesülni: normális, középkategóriás hardver, HD kijelző, kezelhető méretben!
.
.
.
.
.
.
.
persze mindez a felesleges FB sz@rság nélkül -
törölt tag
válasz
Peterson_ #24 üzenetére
"Akármit is szólnak hozzá, sok mindent nem tudnak vele kezdeni."
Például nem veszik fel a kinálatba.
Valóban vannak már alternatívák erre, de lehet létjogosultsága, mivel a facebook olyan felhasználókhoz is eljutott, akikhez a skype/viber/stb. nem. MSN-t is szépen kicsinálta a facebook-chat.
-
Szerintem meg vegyetek HTC részvényt...
Ezt bizony venni fogják - hiába szar és felesleges!
-
roberto02
tag
Gyorsan egy apple pert kérünk,középen az a kör alakú valami, az bizony másolás,azonnal vonuljon hadba minden ügyvéd
-
Peterson_
addikt
válasz
#71321344 #23 üzenetére
Akármit is szólnak hozzá, sok mindent nem tudnak vele kezdeni.
Egyébként szerintem ez nem nyújt már olyan pluszt, van egy csomó program mindenféle platformra(Viber, Skype meg a barátai)
Ennek inkább "nem okos" telefonokon lenne jelentősége, igaz azokból meg egyre kevesebb van. -
törölt tag
Ha ez FB-telefon exkluzív lesz, akár sikeres is lehet, bár a szolgáltatók nem tudom mit szólnának hozzá.
-
Peterson_
addikt
Ez még mindig úgy néz ki,mint egy unatkozó fotóboltos kreálmánya.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ha óccsójé adnák, akkor valami főzött rommal ideális lenne.
-
Maxentius
addikt
Röviden: kb. annyira lesz epic fail, mint a Salsa és a ChaCha voltak.
-
dreamdancer
őstag
Ha már a FB ennyire rákattant a saját telefon-témára (de miért? úgyis ott van már a frigók lcd kijelzőjén is), jobban járt volna, ha inkább FB ROM-okat ad ki a népszerűbb telefonokra, "fészbúkosítsd a telefonodat!" jelszóval.
Azért kíváncsi vagyok, mivel próbálják a eladni ezt a telót, bár szerintem se lesz különösöbben sikeres (hacsak nem adják nagyon jó áron).
-
Koczó93
őstag
Óriási piaci rést fognak lefedni vele
-
Balinov
titán
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
de reméljük sokan viszik es jót tesz a HTCnek pont ezt akartam irni, vigyek millioszamra, igy csokken a HTC-nel a veszely
-
butyek
senior tag
Mint egy falat kenyér...
-
moli.hu
őstag
az senkinek se tunik fel, hogy a megosztas listaban a google+ elobb van, mint a facebook? egy facebook-mobilon? hogy egyartalan van google+? mekkora hazugsag lehet a kep tobbi resze?
-
sanyi.flat
csendes tag
teljesen jó hardver, jó külalak (persze, ha tényleg ilyen lesz). mit kell ezen lázadni, nem értem... egy erős középkategóriás htc teló, ami remélhetőleg kicsit olcsóbb lesz a facebook miatt. szerintem ez tök pozitív. aki meg annyira utálja a facebook-ot, az menjen ki az erdőbe medvét vadászni.
-
enginev3.0
félisten
szuper, a facebook es a messenger megeszi majd a netet és az akksit(:
de reméljük sokan viszik es jót tesz a HTCnek -
verebence
csendes tag
Ennek ebben a formában nem sok értelmét látom.. Egy új oprendszernek már nem nagyon van helye a piacon, ha meg csak egy újab szarul széttémázott android, akkor az szintén nagy bukó valószínûleg..
-
Már az iOS-be is rendszerszinten integrálva van, szóval nem tudom, hogy ez kinek lesz jó, de amilyen idióták az emberek úgyis megveszik.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy lesz 200 dollár, mert a fb-nek így is megéri a felhasználó monitorozásával járó bevétel. -
kelly416
veterán
Nem. Jelentem, az enyémen kiirtottam minden ehhez kapcsolódót, amit lehetett. Persze tudom, az az én telefonom jellemzője és nem fajtajelleg.
De amúgy igazad van, bármelyik lehetne közösségi telefon az újabbak közül, annyi widget és egyéb program van rájuk halmozva gyárilag is, meg még több van ami letölthető.
-
culas25
tag
Miért, az összes többi okos telefon nem facebook mobil??? Megmondom őszintén, nem értem ennek a telefonnak a lényegét.
-
bloomberg
tag
Piros betűs ünnep lesz ez a világnaptárban
-
Integra
titán
büdös nagy bukta
-
Huh már alig várom,micsoda izgi
ez az életem értelme,enélkül nem kel fel a nap sem
-
Na a Face függők , örülhetnek, most már aztán éjjel-nappal csapathatják a facet, ahogy látom a készülék megkaphatta volna az ip57es szabványt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest