- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Airport Hobo #66 üzenetére
1. A kis kínai nem tud beosonni a gyártósorra DSLR géppel. 2. Így könnyebb Photoshoppolni.
-
Airport Hobo
csendes tag
A legolcsóbb kínai telefon is szebben néz ki ennél itt a sarki kisboltban... Ha szépen nézne ki akkor se lenne értelme.
Az ilyen képek miért mindig 15 évvel ezelőtti telefonokkal készült képpel vannak "leakelve"? -
RaZroX
addikt
Ezek után befogják hivatalosan jelenteni az iPhone Mini-t ami nem is lesz olcsóbb csak kisebb
Vagy ha olcsóbb is lesz akkor max 10-20k-val nem pedig 100-al... -
M5Norbi
őstag
De eddig ahhoz hogy lehessen ingyen Iphone-od alá kellett írni egy 15-20 ezer forintos előfizetést.
Ha lesz "olcsó" Iphone" azt meg lehet majd kapni ingyen egy havi 8-10 ezres előfizu mellé.
Hidd el aki menőzésből vett Iphone-t az sokszor ilyen módszert választott mert így ingyen vagy olcsón hozzájutott az áhított telefonhoz.
-
dreamdancer
őstag
Apple-júzerként is a tököm tele van már az olcsóájfónnal mer a szar minőségű fotókkal(?) a színes műanyag hátlapokkal, zéró specifikációs információkkal. Ugyanaz a "hír" minden héten. Ehhhh.
-
Nagyon unalmas már ez a sok olcsó iPhone hír. Nagyon remélem, hogy soha nem ad ki ilyesmit az Apple.
-
Xero
nagyúr
válasz
rootkiller #48 üzenetére
Marhára nem vigyázok rá, mégis köszöni jól van a több mint 1.5 éves i4S. Repült már fűbe, földre több alkalommal, mégis egyben van. Tokot, fóliát nem használok, mert nem őrizgetem a fióknak. A kezdeti fekete 5-ösök már más tészták, de az sem olyan nagyon kényes. Pusztán ezért platformot váltani szerintem nem éri meg.
A hír pedig továbbra is unalmas.
(#54) M5Norbi: Csak én nem látom az összefüggést az előfizetés és a készülék között? Lehet használni 2000 Ft-os előfizetéssel is, ha valakinek ez a perverziója. Én is ikon 400-al használom 2008 óta és köszöni jól van. Nem kötelező 600-al venni.
-
er2es
tag
válasz
knyitogato #1 üzenetére
+1
-
cirx
senior tag
azt csípem, hogy ezeket a fotókat mindig olyan ember készíti akinek semmi érzéke nincs, hogy mit is kéne fényképezni! a másik meg az, hogy szerintem egy nokia 3310-essel csinálja a képeket...
-
törölt tag
Kínomba röhögök.
-
rootkiller
őstag
Vennék ha kevésbé lenne kényes mint a sima. Többek között azért lett S2-m iPhone4/4S helyett mert nem igazán tudok/akarok olyan szinten vigyázni egy iPhonera amennyire kéne...nomeg kicsi a 3.5".
Egy 4" olcsó iPhone tetszene, kezdem megunni hogy azért Androidon nem elég kerekek és simák a dolgok, sokszor kell közbeavatkozni, gagyi a szoftverfrissítés, stbstb.
-
arn
félisten
Ez azert tenyleg nem ugy nez ki, mint egy apple termek. Eleg olcso hatasa van.
-
BenHans
addikt
Mekkorát röhögnék, ha a csomó MA cikk után, mégis kacsa lenne az egész sztori.
Pedig benne van ez is, pláne ha nincs más kép, csak ezeken a vámos fotókon a kínai kemény tokok.
(Bocs #14 HyP3b0y nekem is egyből ez jutott eszembe pedig még be sem léptem a hszekhez.) -
saelin
veterán
Kegyetlen. Hirtelen minden erőm elhagyott...
Nem tudom elhinni a 15. hír után sem, hogy lesz ez a... "csoda". -
Sanzaa
senior tag
Szuper, lövök is egyet a búcsúban magamnak
-
knyitogato
őstag
Mondjuk tavaly tavasszal ugyanitt, ugyanennyien gagyizták a kiszivárgott iPhone 5 képeket, amikről aztán kiderült, hogy valós.
-
xenom0rph
őstag
Milyen érdekes hogy csak hátulról bírják fotózni ezeket a 'telefonokat'
-
zombinyul
addikt
Én még mindig nem hiszek az "olcsó" Ájfónba. Ez is csak valami hihetetlen gagyi kínai szilikon tok, semmi egyéb.
Hol az összeszerelt variáció? Mert nem látom sehol. -
Szerintem ezek simán színes tokok dzsunkafalván a körhinta és a fagyi között...
-
lacuspapus
tag
Bírom az olcsó ájfon elnevezést...
de kérdem én, hogy ha ez olcsó, akkor a smart mini micsoda?? -
Cyberpunk
félisten
válasz
timekeeper #35 üzenetére
Nem hinném. Nagyobb piacot szereznek ezzel. Hiszen mindenki szifont akar, mert az a menő. Így majd a kisebb pénztárcával rendelkezők is megvehetik a maguk almáját. A gyártó meg dörzsölheti a tenyerét.
-
buvartacsko
addikt
Ha nem voltál eddig képben elmondom hogy ezek a cikkek csak azért születnek meg hogy egymásnak essünk es menjen a flame es legyen kattintás a reklámokra. De majd ezt a kommentem is ki fogjak torolni mint az eddigieket amikben ezt irtam le. Ezzel is igazolják hogy ez így van.
-
Spancho
senior tag
Szerintem nem 'divat' a mobiloknál a sokszínűség.
1-2 ember úgy gondolta ,hogy próbáljuk ki és megcsinálták.
De én pl sose vennék sárga meg piros telefont.
De a fiatalabbaknak lehet hogy tetszik (12-14 évesek) csak azoknak meg ugye nehezen van 100-150k telefonra (mondjuk valamilyen oknál fogva sok általános iskolásnál látok almát)
Régen is volt minden féle szinű ,méretű mobil. Meg pisztolygolyó formájú antenna
(szerencsére leszoktak róla) -
hunter84
aktív tag
Mennyi nyivákoló kisfiú! Ugyanazokat a híreket hozza le Andante - néha ugyan megkésve - mint a külföldi hasonló szakportálok (GSMArena, PhoneArena, stb.). Ha a címe alapján nem tetszik a cikk, ne olvasd el!
Szerintem amúgy lesz olcsó iPhone, szerencsére.
-
mrlujoak
veterán
Aztakutyamegamacska...
Lite, meg olcsó, meg műanyag. Mennyi is lesz az ára, ha lesz?
-
xenom0rph
őstag
még egy ilyen cikk, és felkötöm magam . A mobilarána böngészését pedig hanyagolom.
-
Mr.Chow
tag
megyek hányni...
-
razzorr
őstag
Amekkora divat manapság ez a sok élénk szín, ez alapján szvsz kell az embereknek, még ha kínai gagyi hatást is kelt. A szín lett a divat és mint tudjuk az iphone userek szeretnek divatosak lenni, ja meg menők
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz... a műanyag már "bizonyított" a 3G/3Gs-nél, többet nem kérünk, köszönjük.
Egyedül úgy tudom elképzelni a készüléket hogy az iPod touch-hoz hasonló fém hátlapot kap.
-
danikollar
őstag
Még mindig ugyanaz a a gagyi hatás, mintha olcsó, kínai tokok lennének tényleg.
-
Drughi
addikt
Pont úgy néz ki, mintha egy kínai piac egyik fapados pavilonján lenne kirakva.
Mellette meg ott van a Rolax karóra és minden egyéb más.
Ultragagyi. -
HyP3b0y
senior tag
Ehhez a képhez jobban illene egy olyan cikk, hogy "Vám- és pénzügyőrség lefoglalt többezer hamis iPhone-t". Legalábbis azt jobban elhinném...
-
QwErTy42
addikt
Unalmas.
Ilyen címet adni egy cikknek, hogy újabb képen a zájfon lájt?
Azt se tudjátok, hogy mégis mi van a képen... -
sagit
veterán
Mennyibe kerül a legolcsóbb amitől ez egy százassal elvileg olcsóbb lesz? Tehát kb mennyi lesz az ára? (Ha lesz egyáltalán)
HW-ről mit tudni? A 4G LTE pont hidegen hagy.
-
r3dsnake
nagyúr
Tovabbra is eselytelennek tartom, hogy igy fog kinezni.
-
Cyberpunk
félisten
"... mindennapi almánkat add meg nekünk ma."
-
zsoltek
aktív tag
Ez a kép már szerepelt itt, h jól emlékszem.
-
mathaus=)
senior tag
Samsung processzor?
-
igényes, minőségi. igazi apple product.
ezzel a képpel legalább 100%-osnak vehető, hogy lesz! és még csak hétfő van. -
knyitogato
őstag
Szép tokok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest