Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• for3l

senior tag

válasz Pacee87 #17 üzenetére

Jó, hogy Gusztáv rendet rakott itt a lesz-nem lesz kérdésben és sajnálom, ha így lesz.

Amit te leírtál palettát, azt abszolút logikusnak és szimpatikusnak is tartom. 550 - 750 (+XL) - 950 (+XL). Itt nagyjából mindenki megtalálná a neki megfelelő telefont tudásban és méretben valamint árban is.

A 750 spec-nek szerintem simán mehetne egy 930 közeli spec (elvégre, az egy lassan két éve bejelentett telefon, a jelenlegi közép mezőny már simán tarthat ott), max a kamerája ne legyen olyan jó (de azért legalább 925 szintű). Continuumot nem raknék bele, akinek az kell, vegye csak meg a tetejét. Esetleg írisz szkenner mehet bele.

Na most ehelyett lesz egy 650, ami azért sokkal nem jobb/erősebb az 550-nél (de inkább áll közelebb az 550-hez, mint a 950-hez :D ). Így keletkezik egy jó "kis" rés a 650 és a 950 közé. Aki esetleg 920, 925, 1020, 730/735, 830, 930, 640 telefonok valamelyikéről szeretne váltani, annak túl sok előre lépési lehetősége nem lesz WM fronton.. Na, nekem ezzel van a legnagyobb bajom... És még mielőtt valami rosszat feltételeznétek rólam: semmi bajom a 950-nel (bár nem ismerem test közelből), de én annyit nem vagyok hajlandó kiadni egy telefonért.

• janeszgol

félisten

válasz Pacee87 #17 üzenetére

Jó spec. Mondjuk FHD felbontáshoz jobban illik a hatszázas Snapdragon, mert igaz, hogy a 400/410 támogatja a QHD-t, de már HD-n akadályba ütközik néha. FHD sok lenne neki, max állóképeknél nem.

Én azt mondom, a hatszázas Lumia még az 1 giga rammal oké, de felette a 2 giga legyen a befutó. És egy normálisan megírt OS. (Mondjuk ez könnyen teljesülhet, mivel könnyű frissíteni, bugjavítani a W10M-met, már csak a kialakítása miatt is.)

Új hozzászólás Aktív témák