- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Napi szintű használatra egyszerűen képtelenség 4,3"-nál nagyobb készület használni. Én elhiszem, hogy az isiben és oviban meg a plázában működik a dolog, oda nekem is TV kellene, hogy lenyomjam a sok nyomorék köcsögöt és ájuljanak a csajok.
Kapom a hívást és miközben kászálódok ki az autóból, cincálom a laptoptáskát és fogadnom kell a hívást. A szél meg kikapja a kezemből az elvileg mobiltelefont. Munka között a gyárban rohangálva, egyszerűen képtelen vagyok egy kézzel hívást kezdeményezni, mert nem tudom biztos kézzel tartani az elvileg mobiltelefont. Nekem jön hátulról valaki és hívásindítás helyett a földön törik össze a remekmű... szóval, igen nagy szükség volna mobiltelefonokra, nem véletlenül lettek annak idején kitalálva. Néha azon morfondírozom, hogy a gyártók direkt a táskarádiók törésére bazíroznak.
Nem arról van itt szó, hogy a minitablettelefonokra nincs szükség, dehogynem. Tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy arra van szükség. De könyörgöm, gyártsanak már olyan készülékeket is, ami a felnőtt emberek használati igényeit is lefedi. -
Fritz Teufel
addikt
67mm széles... már a kisebbik sem mobiltelefon lesz :s Remek, lassan már nem lesz miből válogatni!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest