- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
fornettisuti #29 üzenetére
Az a szebb nem kicsit....
Jó a kérdés kinti fórumon olvastam, hogy sokak szerint halk nehezen hallható az ezzel a technikával megoldott hangátvitel a végén....nem tudom ki kéne azért prószálni. Lehet, hogy teljesen egyén függő, ki tudja ezt addig megmondani tutira..Engem "mindössze" egyvalami hátráltat igazán, hogy - pláne ennyiért - beszerezzek egyet, az pedig az 1,5 giga ram.
Ha lenne valaki aki napi szinten felhasználó és erre a ram kérdésre adna (pozitív) választ, hogy optimalizált a cucc és alapon elég, akkor nem gondolkodnék már sokat a Sharp beszerzésén azt hiszem... -
fornettisuti
veterán
Sotet verzio tetszik, feherben ocsonda.
Erdekelne, hogy hallja az ember a vonal masik vegen levot, ha mar igy sikerult eltuntetni beszedhangszorot. -
kelly416
veterán
válasz
DiamondBack #14 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, az előd is nagyon tetszett már annak idején is. Bazi nagy az alsó káva, húzhatnák kicsit kisebbre, vagy csak tarkíthatnának rajta valahogy egyet, mert így nagyon "egyhangú", de az oldalsó és felső kávát sokakkal ellentétben nem bántanám.
-
subset
senior tag
...na ezt ne ejtsd le !
-
no more
veterán
-
alevan
őstag
Ennyire sok mobil készülék van már piacon, hogy nem tudnak már értelmes nevet kitalálni a telefonoknak?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #18 üzenetére
hol?
149 alatt nem nagyon látni. -
judas13
addikt
válasz
Giorgio1313 #18 üzenetére
Upsz, ezt sasolom is, hogy most mennyi!
-
szebev
senior tag
Csak nekem tűnik fel, hogy 11mm vastagsaghoz csak 2000-es aksi társul?
Más gyártó már 5000-nel jár.... -
Giorgio1313
aktív tag
Pár hete az elődöt 79$ plusz ÁFA-ért lehetett megvenni kártyafüggetlenül .Annyit megér szerintem jó kis telefon
-
ctvagyok
őstag
Hát talán jobb mint az elődje, de inkább lenne szimmetrikus a káva. Bár lehet az az oka, hogy alulról rossz lenne fogni vékonyabb kávával nem tudom. De az biztos, hogy nem a legszebb telefon valaha. Ha ez is lesz az irány a jövőben.
-
judas13
addikt
Nekem nagyon bejön!!!!
(Talán a hátsó részen még melózhattak volna kicsit ha már ennyire formabontóra rajzolták az elejét de mind1) -
DiamondBack
senior tag
Kövezzetek meg de nekem nem tetszenek ezek a káva nélküli telefonok. A hátsórész meg szörnyű.
-
gerii
addikt
Elfogadnék egyet
-
Az első kiadáshoz visszónyítva nincs túl nagy változás, ellenben egy üde színfolt a sok tucat telefon között.
-
myckie2
őstag
Európát ismeri a Sharp? Vagy a Japán, USA mellé már nem fér el?
-
Koczó93
őstag
Nekem nagyon bejön. Bàr az alsó kávàt kicsit átterveznèm
-
Tomi_Ohl
veterán
Jobban tetszene, ha arányosan lenne fent lent a káva.
-
babkukta
senior tag
Már az első se volt rossz. Örülök, h itt se változtattak a jó dolgokon
Nem mondanám kifejezetten szépnek, mégis az egyedi megjelenése vhogy vonzóvá teszi. Tehát nem tetszik, mégis elfogott a "must have" érzés
-
Csapoati
nagyúr
Gyönyörű és jó kicsi is. 136 mm magasság egy 5,2"-es kijelzőhöz elég fain. Még a G2-nél is alacsonyabb.
-
Matada2.3
veterán
Akkor várhatunk bele egy snapi 615-öt, az elődről is több tesztet olvastam és ezt a készüléket tudom innovációnak nevezni nem a többit.
-
Quqesz
nagyúr
Lehet nem fog mindenkinek tetszeni,de mint alternatíva jöhetne(nekem is egy!)....
-
arminlok
senior tag
Hát ez azért nem a legszebb tök jó, hogy felül nincs káva de akkor vagy alul se legyen vagy inkább arányosan legyen alul és felül. Ez igy gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Mini PC
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged