Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
fornettisuti #29 üzenetére
Az a szebb nem kicsit....
Jó a kérdés kinti fórumon olvastam, hogy sokak szerint halk nehezen hallható az ezzel a technikával megoldott hangátvitel a végén....nem tudom ki kéne azért prószálni. Lehet, hogy teljesen egyén függő, ki tudja ezt addig megmondani tutira..Engem "mindössze" egyvalami hátráltat igazán, hogy - pláne ennyiért - beszerezzek egyet, az pedig az 1,5 giga ram.
Ha lenne valaki aki napi szinten felhasználó és erre a ram kérdésre adna (pozitív) választ, hogy optimalizált a cucc és alapon elég, akkor nem gondolkodnék már sokat a Sharp beszerzésén azt hiszem... -
fornettisuti
veterán
Sotet verzio tetszik, feherben ocsonda.
Erdekelne, hogy hallja az ember a vonal masik vegen levot, ha mar igy sikerult eltuntetni beszedhangszorot. -
kelly416
veterán
válasz
DiamondBack #14 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, az előd is nagyon tetszett már annak idején is. Bazi nagy az alsó káva, húzhatnák kicsit kisebbre, vagy csak tarkíthatnának rajta valahogy egyet, mert így nagyon "egyhangú", de az oldalsó és felső kávát sokakkal ellentétben nem bántanám.
-
subset
senior tag
...na ezt ne ejtsd le !
-
no more
veterán
-
alevan
őstag
Ennyire sok mobil készülék van már piacon, hogy nem tudnak már értelmes nevet kitalálni a telefonoknak?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #18 üzenetére
hol?
149 alatt nem nagyon látni. -
judas13
addikt
válasz
Giorgio1313 #18 üzenetére
Upsz, ezt sasolom is, hogy most mennyi!
-
szebev
senior tag
Csak nekem tűnik fel, hogy 11mm vastagsaghoz csak 2000-es aksi társul?
Más gyártó már 5000-nel jár.... -
Giorgio1313
aktív tag
Pár hete az elődöt 79$ plusz ÁFA-ért lehetett megvenni kártyafüggetlenül .Annyit megér szerintem jó kis telefon
-
ctvagyok
őstag
Hát talán jobb mint az elődje, de inkább lenne szimmetrikus a káva. Bár lehet az az oka, hogy alulról rossz lenne fogni vékonyabb kávával nem tudom. De az biztos, hogy nem a legszebb telefon valaha. Ha ez is lesz az irány a jövőben.
-
judas13
addikt
Nekem nagyon bejön!!!!
(Talán a hátsó részen még melózhattak volna kicsit ha már ennyire formabontóra rajzolták az elejét de mind1) -
DiamondBack
senior tag
Kövezzetek meg de nekem nem tetszenek ezek a káva nélküli telefonok. A hátsórész meg szörnyű.
-
gerii
addikt
Elfogadnék egyet
-
Az első kiadáshoz visszónyítva nincs túl nagy változás, ellenben egy üde színfolt a sok tucat telefon között.
-
myckie2
őstag
Európát ismeri a Sharp? Vagy a Japán, USA mellé már nem fér el?
-
Koczó93
őstag
Nekem nagyon bejön. Bàr az alsó kávàt kicsit átterveznèm
-
Tomi_Ohl
veterán
Jobban tetszene, ha arányosan lenne fent lent a káva.
-
babkukta
senior tag
Már az első se volt rossz. Örülök, h itt se változtattak a jó dolgokon
Nem mondanám kifejezetten szépnek, mégis az egyedi megjelenése vhogy vonzóvá teszi. Tehát nem tetszik, mégis elfogott a "must have" érzés
-
Csapoati
nagyúr
Gyönyörű és jó kicsi is. 136 mm magasság egy 5,2"-es kijelzőhöz elég fain. Még a G2-nél is alacsonyabb.
-
Matada2.3
veterán
Akkor várhatunk bele egy snapi 615-öt, az elődről is több tesztet olvastam és ezt a készüléket tudom innovációnak nevezni nem a többit.
-
Quqesz
nagyúr
Lehet nem fog mindenkinek tetszeni,de mint alternatíva jöhetne(nekem is egy!)....
-
arminlok
senior tag
Hát ez azért nem a legszebb tök jó, hogy felül nincs káva de akkor vagy alul se legyen vagy inkább arányosan legyen alul és felül. Ez igy gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest