Újabb információk és képek a „Sharp Aquos Crystal 2"-ről

Az első generációs Sharp Aquos Crystal több szempontból érdekes telefon volt, nem csak oldalkeretek nélküli kijelzője, hanem az előlapról eltűnt (látható) hangszóró is egyedinek számított, ám sajnos nálunk nem járt a készülék, nem is volt elérhető a hazai kínálatban.

Ilyen lehet az Aquos Crystal 2

Az „Aquos Crystal 2" is egy erőteljes középkategóriás készülék lesz, az eddigi hírek alapján 5,2 hüvelykes, 720p felbontású S-PureLED technológiájú kijelzővel. A készülékház minden valószínűség szerint 136 x 71 x 11 milliméteres dimenziókkal és 154 grammos tömeggel fog bírni. A 8 megapixeles főkamerához ledes segédfény fog tartozni, az előlapi szenzor 2,1 megapixeles lesz.

Ilyen lehet az Aquos Crystal 2

Az új Aquos készüléket Snapdragon lapkakészlet fogja hajtani, aminek típusa még ismeretlen, de LTE támogatással fog bírni, a RAM mérete pedig szinte egészen biztosan 2 gigabájt lesz, 16 gigabájtos belső tárolóegység mellett. NFC is valószínűsíthető, az akkumulátor pedig előreláthatólag 2030 mAh-s kapacitású lesz. A készüléket július közepétől lehet kapni a Japán Softbank szolgáltatótól, a pontos ár még ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés