Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Elolvastam az előző hsz nagy részét, de egy valamit nem értek. Nagyrészt savazza mindenki a szoftver óriást.
Mi a cél? Mit szeretnénk?
Ne legyen Michrosoft,- Windows?
Én kb mióta az eszemet tudom windows-t használok(intel 900 MHz topp proci amit az xp dolgoztat, vagy talán a 98. Voltak döccenők, de semmi maradandó. Ez idő alatt kapcsolatba kerültem a Linux-xal(debian-szerverecske), jó-jó de szerintem nem hiába nem hódit nagy teret a mezei felhasználók körében. Még annak ellenére sem, hogy ingyenes.
Szifon? na az ott van az aláírásomban.
Droid? Én úgy voltam vele régen a droid egyenlő a gyors rendszerrel gyenge hardveren(is), windows meg fordítva. Na már most. Van egy lumia 640 telefonom kb 1 hete. Se nem lasu a win 10 rajta, se nem bika hardver ami benne van a telefonba. A 640 előtt Huawei p7 volt. Gyors rendszer- bika hardver. Végeredmény? Mind a kettő kb egyforma sebességgel nyitja meg a telefonkönyvet, viber-t, skype-t, ds cloud, mail kliens, naptár, galéria... Ja , hogy van aki azért vesz bika telefont, mert tenyérnyi képernyőn szeretné a játékot nézni kigúvadt szemmel + kábelen lógva(220) + egy rakás lóvéval minusszl és 2 év rabsággal karöltve.Windows? Ez is ott van az aláírásomban. Van windows 10 és laptopom. Vannak ritkán súrlódások, de nem panaszkodom. Alapjába véve jól használható.
Van egy surface táblám, ugyan úgy win 10. Na és itt már néha én is csak nézek ki a fejemből, hogy hogy a fenébe nem tud összehozni egy tökéletesen működő terméket az ms ha ő adja a vasat + az op.renszert. Mind ezt igen borsos áron.Na szóval is, mit is kezdenék ha beborulna az MS?
Pakolnám droidra , linux-ra vagy szifonra a Wot, + office csomagot + tervező progimat, meg még tudom is én mit? Hát nem hiszem! Vagyis, kénytelen lenék . A mostanihoz képest csak annyi lenne a különbség, hogy virtuális rendszer futna a virtuális rendszeren. Vagy a nyomába lépne valamelyik és utána azzal volna ugyan az a probléma- elvárás mint az ms-selSzerintem az MS nagy felület amin sokk a támadási pont. Néhány öngól meg mág be is segít az ellenfélnek
Félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy nem kell a konkurencia. Nagyon is kell. Hajkurásszák csak egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged