Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
pusszycat #20 üzenetére
Az a helyzet, hogy elég sokat hozott.
Valószínűleg pénzügyileg megbánnám, hogy átcsoportosítottam állampapírba. De rövid távon nagy emelkedést nem vártam, 2-3 éven belül pedig lakás vásálást tervezek, amit nem egy pillanatnyi korrekció miatt szeretnék bukni, így végül biztosra mentem.
Az biztos, hogy bármelyik megoldás jobb, mintha hajlítható telefonokra (vagy autóra) költöttem volna a pénzt.
-
válasz
Victoryus94 #19 üzenetére
Nem vagyok bányász, csak érdekesnek találtam, h bekapcsolod a géped, hagyod egy kicsit szöszölni, aztán összehoz neked egy másik gépet, akkor már 2 géppel szöszölsz tovább...
Azt azért látom, h elég instabil, ha nem az lenne te sem adtad volna el, vagy vásároltad el meg ilyesmi. -
Victoryus94
őstag
Nem tudom, honnan tájékozódsz, de én azt látom, hogy 3,5x annyit ér, mint tavaly ilyenkor (4x annyit mint 3 évvel ezelőtt ugyanekkor, és 47x annyit mint 5 éve - Gyakorlatilag bukni csak az tud, aki csúcson vesz, és a korrekció után realizál).
Rövidtávon épp korrigált, ilyenkor minden bankár szétkürtöli, hogy "beszakadt". Majdnem 50%-ot esett, egy 500-600 %-os emelkedés után (amit persze csak mellékesen említ meg néhány lap).
Azt nem látom, hogy 1 hónap múlva épp pluszba vagy minuszba lesz a mai árfolyamhoz képest, de meglepődnék ha 2-5 éves távon nem ugraná meg a 100.000 USD-t.Egyébként én januárban megváltam tőle, mert túl gyors ütemben erősödött az árfolyam. Ehhez képest még 3 hónapig emelkedett, és most vagyunk annak a közelében, ahol "megijedtem" a közelgő korrekciótól. Várhattam volna még egy kicsit, de így is bőven megérte.
-
Mr.Silkó
veterán
Ez a render egy hányás szerintem.
-
törölt tag
-
Bahama
aktív tag
Attól félek hogy végigpróbálnak minden verziót. [link]
A végén olyanok lesznek mint a régi térképek. Kinyitod aztán sehogy nem tudod majd összehajtaniEgyébként én is a feltekerhető/széthúzható megoldást támogatom.
-
Pufferzsola6
csendes tag
Nagyon érdekes hogy nem merül fel a plágium vádja, holott ezzel a formatervvel a Xiaomi jelentkezett elsőként.
A másik, hogy az a kijelző azt se bírja el, ha a körmöd véletlen megkarcolja... mi lesz vele ha a stylussal kezded használni?
Vettem egy precíziós telefonhoz való kapacitív tollat, de hogy a régi telómon az üveg (!) mögött a panel se szereti mert sokszor nem érzékeli normálisan... ezt szerintem nem egészen gondolták komolyan -
-
törölt tag
Nem szerettem a kagylótelefonokat, a hajlíthatósakért sem adok pénzt amíg lesz számomra megfelelő "egybekészülék" is. Ez a duplazsanéros főleg unszimpatikus, mondvacsinált előnyöket látok benne. De attól, hogy levédették, még nem kell, hogy termék is épüljön rá, kiderül majd.
-
Mobilking
csendes tag
Minek ez nem értem
-
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
Azt olvastam, h a Bitcoin sülyed mostanában mint soha azelőtt.
-
jFox
addikt
Ilyen megoldást demózott tavaly vagy tavalyelőtt a Xiaomi is. De abból sem lett termék. Még...
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
Fóliát amúgy sem tennék telefonra, tok meg csak azért kell, mert évek óta mindent szinte csúszós üveg+fém megoldással szállítanak
Mondjuk az más kérdés, hogy a hajlékonyság miatt ennek valószínűleg valami (üvegnél) puhább a kijelzője, így nem ideális, de talán valami szütyő vagy becsúsztatós tok még játszhat. -
SkyLine3000
addikt
Lőttek a penge telóknak. Éljenek a bunkofonok!
Erre gyártsanak a pici, szorgos kínaiak valami védőtokot...
Samsung Origami -
Victoryus94
őstag
válasz
ErwinChico #2 üzenetére
Igazad van, ráadásul se tokot, se normális védőfóliát nem lehe rá tenni.
Nekem volt üveg (plasztik?) hátlapom. Iszonyat szar fogdosni. Csupa zsír lesz, csúszós, kellemetlen tapogatni, és mindig ronda...Nem látom azt a célcsoportot, akinek ez a telefon reális alternatíva lenne...
pusszycat Ennyiből inkább Bitcoint érdemes (azzal ha szerencséd van kereshetsz is), az autóval csak bukni lehet (kivéve ha futárkodsz...)
-
-
ErwinChico
tag
Klassz lenne egy ilyen, de a kifelé hajló kijelzők miatt szerintem ez így nagyon sérülékeny.☹
-
gattolino
senior tag
3000$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A két zsanérral, háromba hajtható megoldás még az S Pennek is csinál helyet.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest