- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
válasz
ttwepinefrin #48 üzenetére
Az a helyzet ha csinálták is nem derült ki.
Pont azért baromi veszélyesek ezek a biztonsági rések mert jó részük nem hagy nyomot.
Egy kész helyzet elé odaültetett szakértő brigád is kb azt fogja mondani: "az ablakon nem törtek be, az ajtón nem törtek be, vagy a padláson jöttek le vagy a pincéből fel"Engem egy átfogó teszt érdekelne mivel az első 2 magos intelek is már sebezhetőek voltak (persze tudom "senki" nem használ már ilyet
)
Mit tudtak volna ha nincs a tervezési felelőtlenségből eredő előnyük?
Jó pár cikk született win foltozás belassította amd procikat is holott nem is működik rajtuk az adott sebezhetőség.
stb.Hiánypótló írás lenne az a helyzet mert mennek a városi legendák (itt is lehet olvasni hogy "hasít") "nem is lassít a javítás meg hát amúgy se volt az annyira sebezhető, sőt még gyorsult is" baromságok.
-
törölt tag
válasz
ttwepinefrin #43 üzenetére
Mint vírusirtó, az Avira lazán ver nagyon sok fizetőst is (és ezzel nem azt mondtam, hogy ez a legjobb vírusirtó, mert fizetősben van nála jobb), de elég jó. Az egyetlen szépséghibája, hogy az ingyenes változatban nincs tűzfal.
Tűzfalból állítólag a Comodo a legjobb, nagyon dicsérik, de a felhasználói felülete finoman szólva sem átlag user-nek való. Default módban is jól működő tűzfalnak sztem a Kaspersky a legjobb. Az meg vírusirtóval együtt van, én ezért használom. Nem mellesleg a vírusirtó része is a legjobbak között van számon tartva. Ott az első pár darab között (Kaspersky, Bitdefender, Nod32, Avira) nem nagyon lehet különbséget tenni, mind nagyon jó. -
lev258
veterán
válasz
ttwepinefrin #48 üzenetére
A biztonsági szakértők a felfedezés mellett általában szokták készíteni egy "demó" programot a sebezhetőség kihasználására. Hogy valaki rajtuk kívül használta-e, az már trükkösebb kérdés, mivel nem feltétlenül marad nyoma egy ilyen beavatkozásnak (sebezhetőségtől is függ).
-
lev258
veterán
válasz
ttwepinefrin #43 üzenetére
Ha a biztonsági kockázatokat mellőzöd is, bizony számszerű megkárosítás a teljesítményvesztés, amit az újabb és újabb szoftveres javítások okoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest