- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teo.
aktív tag
Ha ezt így kiadják akkor ez lesz a mobilok Frankenstein-je.
-
RaveForce
veterán
válasz
Atesz 666 #47 üzenetére
LoL, először azt hittem irónia, aztán láttam, hogy te sajnos ezt komolyan gondoltad, a Z5-tel nem az a baj, hogy az S7-től fényévekre van lemaradva, hanem hogy a komplett mezőny lelépi, hTC 10, LG G5, de még a kínai zászlóshajók is kb másnaposan is a földbe döngölik. De szerencséjük, hogy hatalmas eladási rekordokat döntögetnek, így megengedhetik maguknak ezt...
-
Matada2.3
veterán
Eléggé sallang sokadik samsung hatása van, bár ez ilyen képet és köré cikket írni..
-
Atesz 666
aktív tag
-Mint már korábban írtam engem nem érdekel semmilyen fotó meg akármilyen teszt.
-Készülék vásárláskor nálam nem az ilyen himi humi tesztek a döntőek.
-Nekem a márka a design és a specifikáció ami fontos.
-Az,hogy ki mire és hogy használ és milyen elvárásai vannak egy készülékkel szemben Qrvára nem érdekel. -
Obyboy
addikt
Itthoni oldalak tesztjeit tekintve szerintem elég részletesen tesztel a MA csapata és hazai viszonylatban náluk fordul meg a legtöbb készülék tesztelés céljából. Persze vannak külföldi oldalak akik még részletesebb teszteket írnak. Ha egy készülékről mindent meg szeretnék tudni akkor elolvasom az összes tesztet amit találok nem hagyatkozok egyetlen egy tesztre.
-
vmack
tag
Az okosóráiról semmi új hír sincs?
Egy ideje nagy a csend az Angelfish és a Swordfish körül -
batai15
félisten
Teszik. A képen amugy tokban van.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Oppenheimer #49 üzenetére
-Miért lenne trollkodás?
-Te az s7-et fényezed én meg a SONY-t. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Oppenheimer #45 üzenetére
" Idén kajak nincs az S7-nek ellenfele?"
-De van, SONY Z5.
-
embe
nagyúr
válasz
Oppenheimer #45 üzenetére
Még házon belül sem.
-
Oppenheimer
nagyúr
Kiváló telefon, ránézésre látom, hogy instant avoid! Idén kajak nincs az S7-nek ellenfele?
-
-
Fejvadi
nagyúr
Kimondottan nem tetszik a hátlap. Most ez valakinek ízléses?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
CptAdamica #35 üzenetére
-Oké,de külsőre vagy formára volt nagy változás,gondolom nem ?
-Amikor pld a SONY Z5-ről közöltek első képeket ,na ahhoz képest a fizikai készülékhez képest szinte semmi változás nem volt. -
fornettisuti
veterán
ilyen kinézettel (a tok sem segít rajta) viccnek is rossz
-
tomboy0013
veterán
Pikszel Ikszel
Nemár...
Nem tetszik a telefon, mondjuk nem is baj. Így legalább nem akarom lecserélni az alig fél éves 5X-em rá. Bár sok értelme amúgy sem lenne. Nálam a szép külső, jó kijelző és a mégjobb kamera a lényeg, na meg a rendszer sebessége. Az 5X ezekben elég jó. És pofátlanul olcsó is ráadásul. Hát ez biztos nem lesz az még egy év múlva sem, hála a HTC-nek. -
embe
nagyúr
Íróasztal lába alá....ne billegjen. Mondjuk arra meg drága....
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
CptAdamica #31 üzenetére
-Most komolyan,ezen a külsőn mit tudnának még pozitív irányban változtatni?
-Max a hardveren vagy a specifikációban. -
CptAdamica
veterán
Felesleges pixeles (hehe) render képek alapján fikázni a telefont. Élőben kell megnézni és ott lehet véleményt alkotni.
-
törölt tag
Ebben annyira sincs semmi vonzó, hogy a specifikációkat megnézzem..
Élőben csak szebb lesz.
-
voodoo98
addikt
Szerintem jó lett! 650$ kicsit sok, várni kell vele max 1 évet és akkor annyi lesz mint most a 6p. Na majd akkor megveszem!
-
Atesz 666
aktív tag
"Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem."
-Hát nem is tudom miről beszélsz?
-Én még sosem készítettem homályos vagy zajos képet a telefonnal sőt..
-Mint tudjuk direkten szarúl bénán bármelyik telefonnal lehet fotózni ahhoz nem kell tehetség,engem ezért sosem érdekeltek a teszt képek.
-Az igazi meggyőző teszt képek azok amit én magamnak lövök optimális beállításokkal, amik mindig sokkal jobbak.
-És igen szeretek abban a tudatban lenni,hogy kezemben tarthatom a világ legszebb telefonját.
-Erről ennyit.. -
A guru
addikt
6P-nél is ment a sírás hogy milyen ronda a kameránál az a plexi aztán élőben meg mindenkinek tetszett. Érdemes kivárni még a design véleményezésével szerintem.
-
laci_csk
senior tag
Ez igazan ronda egy telefon.
(#24) Obyboy: az csak jobb eset, mint mikor csinalsz egy fotot, es a foto is ga'z es azzal is amivel csinaltad ocsmany. Na akkor mivel nyugtatod magad?
-
Obyboy
addikt
válasz
Atesz 666 #21 üzenetére
Háát nem is tudom, szerencsére nem vagyunk egyformák... Ha csinálok egy fotót akkor szeretem ha szép a kép. Nem tudom magamnak elképzelni azt az élethelyzetet amikor csinálok egy fényképet ami homályos vagy zajos lett és azzal nyugtatom magam, hogy semmi baj mert legalább jól néz ki az a készülék amivel a képet készítettem.
-
kakuk.tamas
addikt
Nézzétek a jó oldalát: csúnya telefon, azt hiszik majd a hozzá nem értők, hogy sz@r is, és nem lopják el.
-
Draken
őstag
Nexus 5-t kellene valaminek váltania nálam. Meglátjuk, hogy fognak valójában kinézni az új nexusok. Az eddigi infómorzsák alapján nagyon úgy tűnik, érdemesebb egy 6P-t választani nyomottabb áron..
-
Atesz 666
aktív tag
-
Mr.Silkó
veterán
Az a tok, de csúnya!
-
leslien
nagyúr
mint minden évben most is mondom h tökmindegy h néz ki elölről úgyis csak a kijelzőt nézem hátul meg tok van minden tolomon... inkább spec. lesz az érdekes aksi legalább 3500 mAH és az ára is elfogadható legyen.. mit bánom én hogy hívják...
-
Ez a fotó egy nagyon, de nagyon gyenge Photoshop...
Ennek hírértéke most nincs
A második fotón is egy szilikontokos kamukép van...
Ezt vki összebarmolta, és ennyi, nem több
-
Nagyon csúnya.
Szememben az egyik legszebb nexus az a Moto 6 volt. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
WhiteWalker #11 üzenetére
-
Obyboy
addikt
válasz
WhiteWalker #11 üzenetére
-
BeastMode
őstag
A 6P is ocsmány volt a render képeken, aztán mégis szép telefon lett.
-
WhiteWalker
nagyúr
"Ilyen rusnya állat a kalendáriumba sincs"
-
Just_Reboot
addikt
Ronda telefon hülye pixel név, gratulálok google...
-
kengyel
nagyúr
Elég érdekes a kinézete, viszont a " belseje " rendben van. Már várom a tesztet.
-
Obyboy
addikt
A formaterv lehet szinkronban van a kiszivárgott képekkel de a képeken még nem a Pixel Launcher van a kijelzőn.
-
Hát ha tényleg így fog kinézni, akkor büszke vagyok rá, hogy az LG féle Nexus 5x tulajdonosa vagyok. Szerintem sokkal szebb, mint a képen látott készülék, ráadásul szerintem még mindig jobb vétel.
-
törölt tag
Gusztustalan még mindig. Látszik, hogy HTC.
-
Spancho
senior tag
Az eleje már majdnem olyan szép mint egy iPhone 3
Biztos valami kamu kép ,650 dodoért elég gagyi lenne ekkora kávákkal. -
gutriqper
tag
Hát, szerintem ez idén eddig az egyik legrondább csúcskészülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest