2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Újabb fotón a Google Pixel XL

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A korábban csak Nexus Marlin néven emlegetett phablet nem az évszázad legélesebb fényképén pózol, az új androidos kezelőgombok viszont megmutatják magukat.

Egyre több jel mutat arra, hogy a Google október 4-én tartja őszi, nagyszabású készülékbemutatóját, amelyen a Pixel (korábban Nexus Sailfish) és a Pixel XL (munkanevén a Nexus Marlin) kapja a főszerepet, vélhetőleg 7.1-re frissült Androiddal, az új Google Asszisztenssel és a Pixel launcherrel. Mivel az év vége előtt Daydream VR-ra épülő eszközök és egy Pixel tablet is befuthat, sűrűnek tűnik a Google programja 2016 hátralévő részében.

Az @usbfl Twitter-csatorna a fenti képpel csatlakozik a homályos kémanyagok sorához, az viszont kivehető, hogy egy méretes eszközről van szó, méghozzá új stílusú (a 7.0-val még nem elérhető) androidos kezelőgombokkal. A készülék alighanem egy prototípus lehet, lásd a feliratot az immáron kitöltött vissza, alkalmazásváltó és a színes home gomb alatt.


[+]

A formaterv egyébként szinkronban van a korábban kiszivárgott renderképekkel (lásd fent), amelyek egy készülékvédő tok gyártójának közbenjárásával bukkantak fel a világhálón. Egy másik Twitter-csatorna, #DRD0b11 a Pixel XL phablet árát is tudni véli: az Egyesült Államokban 650 dolláron, azaz a prémiumkategóriában indulhat az értékesítése, remények szerint méretes, 128 gigabájtos tárolóval.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.