Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jaja, nekem is gyanús volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Iscariah: Szóval neked is egyből csinálta egyszer, és szintén nem épp gyenge procival...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oké, világos, csak fura volt hogy szinte egyből demonstrálva lett nekem a fícsör, erre még Te is beírtad és már kész is az összeesküvés-elmélet

-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem azt mondtam hogy tuti direkt volt, csak hogy lehet benne igazság. 4 magos Phenom II-m van 4GB rammal, ne fagyjon már ki egy fostos – ráadásul még csak nem is HD – videó..
Aki meg hazárdjátékozik az így jár

-
WonderCSabo
félisten
Csak vicceltem, kizártnak tartom, h. direkt lefagyott, figyelmeztetés nélkül.
Gondolj bele, vki megnyit egy bwines fogadást mondjuk utolsó pillanatban tesz, de a böngi tech demó miatt kifagyasztja. Nagy anyázás és FF szarozás lenne, ha nem szólnának, hogy demonstráljuk a cuccot.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ebben tényleg lehet valami, mert nekem a frissítés első napján egy videómegosztón (nem jútub) behalt a flash a böngészőben.. Amúgy meg sosem szokott

-
Penge_4
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ha nem használsz Flashblockot és 2-3-tól több fület tartasz átlagban nyitva, akkor honnan tudod, hogy mi miatt fagy?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem még 1x sem fagyott le Flash miatt a böngésző. Pedig még a 64 bites verzióval is kísérletezgettem Linux alatt Operával

-
Male
nagyúr
"Ez a gyakorlatban azzal az előnnyel jár, hogy ha a plugin valamilyen oknál fogva lefagy – ezt a browser egy hibaüzenettel jelzi –, nem rántja magával az egész böngészőt."
...és ezt rögtön prezentálta is nekem a 3.6.4 a frissítés után az első flashnél... egy 955-ös Phenommal... ( Kb a 2-es verzió óta teljesen áttértem a Firefoxra, és azóta nem fagyott le flash nálam. )
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egészen megszédültem a blokkolótól!

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igazából nem akarok ezzel kísérletezgetni, csak ha panasz lesz még így is fagyások miatt, akkor megemelném a jelenlegi 45 mp-et (esetleg 60-ra).
Mindenesetre köszi.
A lényeg, hogy megpróbálható és bajt nem okoz. -
Úgy néz ki, hogy a családunk gyengécske laptopjának jót tett a "dom.ipc.plugins.timeoutSecs" 45-re való növelése, mert azóta nem jött panasz a FF-ra a Farm meg hasonlók használatakor.
Ha mégis jönne esetleg, van értelme tovább növelni ezt az értéket - vagy ez már felesleges? -
JetiRulez
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Penge már leírta, hogy lehet az ilyet updatelni verzióváltás nélkül is.
Arra írtam az antitalentumos mondatomat. Ez tapasztalat. Lépésről lépésre elmagyarázok mindent MSN-en és még úgy sem világos az illetőnek. Egyszerűen annyira rugalmatlanul kezelik a számítógépet (pedig minden nap használják), mintha először látnának ilyet.

-
aram01
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
aham,köszi szépen
-
aram01
nagyúr
nekem automatice feldobta a frissítést hanem látom észre sem veszem a változást
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JetiRulez
üzenetére
És hogy két verziót léptek előre, arra enged következtetni, hogy lehetett valami olyan baki is, amit nem szívesen osztanának meg a néppel.
A FF nyílt fejlesztés, mindenki láthatja, mi a különbség az előző verzióhoz képest. Jelen esetben csak egy integert állítottak át a configban.
Penge már leírta, hogy lehet az ilyet updatelni verzióváltás nélkül is.
-
JetiRulez
őstag
-
Penge_4
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"Egyébként ha kiadnak egy bmilyen kis frissítést, egy kis verziót lépniük kell."
Ahhoz nem frissítés kell, hogy átírjanak egy integer-t a config-ban, hanem egy jól strukturált háttérfrissítési mechanizmus, mint az Operánál is van például a browser.js-nél és az override_downloaded.ini-nél.
Persze nem fikázásból mondtam, tudom, hogy a Firefox verziószámozása a legnormálisabb, csak apró megjegyzés volt, hogy ha nem nyúlnak bele a forráskódba, akkor egy egyszerű prefs.js update is megtette volna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
"A 3.6.5 verziószám nem kerül felhasználásra, hogy ne ütközzön a Fennec kiadásokkal."
Miért is ütközik vele, mikor teljesen más a verziószámozása?
-
Atos23
senior tag
Nekem sikeresen kifagyott a frissítés, majd ciklikusan újrakezdte végtelennek tűnően a telepítést
Restart sem segített, csak az hogy leszedtem a weboldalról a teljes telepítőt, és felraktam.Nem fikázás, csak észrevétel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Probber
őstag
Ja, hogy ez volt az a reggeli frissítés!

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
,,A Mozilla villámgyorsan kiadta a Firefox 3.6.6 verziót, amelyben módosításra került az összeomlás-védelem, megemelve azt a várakozási időt, amely alatt, ha a bővítmény nem válaszol, akkor azt a böngésző a bővítmény összeomlásaként értékel, és emiatt újraindítja azt. A 3.6.4 verzióban néhány népszerű játék nem működött, mert nem adott időben visszajelzést a böngészőnek. Ilyen volt például a népszerű Farmville Facebook játék is. A 3.6.5 verziószám nem kerül felhasználásra, hogy ne ütközzön a Fennec kiadásokkal."
-
kraftxld
félisten
Ööö.. miért kell minden egyes FF meg Opera 0.0.1 verzió váltásnak külön cikk?

-
WonderCSabo
félisten
-
Penge_4
veterán
dom.ipc.plugins.timeoutSecs;10 - Annyira állítod, amennyire akarod. Ezért tényleg érdemes volt plusz 0.0.2 verziót lépni.

-
ntomka
nagyúr
Mi az, hogy 10-45 másodpercre? Véletlenszerűen választ az intervallumból egy értéket, és addig vár?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Alienware 17r4 olvass
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A lényeg, hogy megpróbálható és bajt nem okoz.