- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Csak azért linkeltem, mert korábbi hsz-ben volt téma h egy okosfonos állítása szerint erősebb egy teló mint egy modern pc mert a 8magos telója nagyobb teljesítményű mint egy 4 magos i5. Persze h nem lehet hasonlítani ezért írtam be poénként a sztorit. (no komment akart lenni)
-
-
koko52
nagyúr
Ezt írtam valahol, hogy szoftveresen kényszerítenek a nagyobb hardverre, teljesen alaptalanul. Nekem még S3 telóm van 1gb rammal ami fénykorában 50%-ban volt kihasználva. Most fullon van úgy, hogy semmi extra app nincs rajta csak a gyáriak amik persze naponta frissülnek és foglalnak egyre több helyet. Ha gyári beállítást megcsinálom természetesen használhatatlan míg nem frissíti magát addig h szinte használhatatlan lassú legyen a telefon. Ha akármelyik gyári appot kikapcsolom vagy letiltom a frissítést már nem is működik a teló és értesít h frissítsél már te paraszt...vagy inkább vegyél új telefont mert nekünk ez nem biznisz, mi az h évekig szeretnél használni egy több százezres telefont. Undorító ez az egész!
-
koko52
nagyúr
Jól hangzik mint a 8 mag meg a 4k kijelző. Így lehet eladni a parasztnak. Ha csak a fícsőr változna nem fogyna úgy a teló.
Egy kolegám mondta kb 3 éve, hogy erősebb a telója mint az én pc-m mert 4 magos a cpu-ja, mire megkérdeztem h ezt az óriási teljesítményt mi hajtja a 2200 mAh akksi? Nagy volt a csend. -
koko52
nagyúr
A nagy kartel vizsgálatról is kussolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Diablo IV
- Facebook és Messenger
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest