- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Közben kapott egy DX 11 engine updatet is a játék amivel jobban is fut mert azért proci limites volt eléggé a játék ha sok minden volt egyszerre a képernyőn. 'DX 9 alatt futott eddig'
Szerintem meg is kéne kapnunk azt az updatet nyitásra de ha nem akkor sem szabadna sokáig tartania.
-
myckey
veterán
Nagyon nézegettem ezt a gamet, akkoriban....zseniális volt a látványvilág. Most is.
-
Daelion
őstag
válasz
Televan74 #17 üzenetére
Én is azt vettem még tavaly nyáron mert akkor még nem volt Bronze illetve még úgy volt, hogy 2021 ősszel nyitnak.
Igazából a 3 nappal hamarabb kezdés miatt vettem de a többi dolgot is elfogadom persze.Hát akárhogy is annyi értéket csak ki tudok szedni a játékból ha tudok játszani vele egy ideig.
-
Televan74
nagyúr
Én az ezüst csomagnak az értelmét látom legjobbnak a steamen.
-
Daelion
őstag
Na igen amikor elsőnek bejött az ADD dmg buffolás akkor volt panasz áradat mert +15 nagyon Op volt.
Én ott is max +11-13 max lvl fegyverekkel közlekedtem rendes scrollokkal rajtuk meg hason szintű rendes armorban ami elég volt kb mindenre akkoriban. 'Kai main voltam évekig utána meg Evie de volt 2 account karim szal mindent játszottam igazából'Rise update után hagytam ott meg kb mindenki akivel játszottam, amikor megjelent Eira '2 pisztolyos csaj kari' akkor hívtak vissza játékba és adtam neki egy utolsó esélyt.
Nagyrészt elég jól összeraktam akkor a karit aztán látom, hogy akkori end game raidekhez kellett megint új stat 'counter force' amit Ferghusnál lehetett rakni accessory-ra.
Na mondom hagyjuk már nincs így is elég RNG a játékban.Meg se merem tippelni mennyit raktam Vindibe de pár 1000 óra biztos volt az évek alatt, kb napi szinten játszottam meg ment a napi guild raid,stb.
Kb 1.5 éve be sem kapcsoltam a játékot pedig a harcrendszere szerintem mai napig top kategória, én nem találtam semmi mást ami annyira megfogott volna. 'Blade&Soul meg Kritika azért szórakoztató volt amíg játszottam'
Lost Ark amivel talán vissza térek MMO-t játszani, tehát azért remélem Amazon nem cseszi szét teljesen de per pill úgy néz ki hogy vállalható lesz a nyitáskor.
Hosszú távon meg passz, sajnos nem 1 MMO bukott meg 1-2 év után mert olyan irányba terelték a játékot. 'Kritika első NA/EU verziója 2 év után bukott meg' -
-
Daelion
őstag
Persze én sem garantálok semmit csak azt mondom amit én is úgy guberáltam össze infókat mert évek óta várom és követek róla már mindent amit tudni lehet.
Nekem is van pay2win-nek titulált játékkal tapasztalatom kb 7 év 'Vindictus' de abban is jó ha ott hagytam annyi év alatt 20-30 ezret és csak kozmetikára semmi mást nem vettem.
Mégis simán voltak erős kariaim amíg játszottam vele csak hát ja aktívnak kellet lenni hozzá egy jó klánban.Blade&Soul nálam 1 évig ment EU nyitás után, akkor még vállalható volt csak aztán otthagytam mert nem volt kedvem klánozni 'kellemetlen tapasztalat Vindis klánom miatt' és randomok már nagyon nehézkesen vitték le új raideket és inkább léptem a játékból.
Annyit tudok garantálni, hogy én már Február 8-tól kezdem Lost Arkot 'founder pack' és tervezem aktívan játszani mint free2play játékos max kozmetikára költök.
Lost Ark topikban biztos aktív leszek valamennyire azt majd ott leírom a tapasztalatom/véleményem ha kell. -
Daelion
őstag
Semmi ilyenről nincs szó ebben az esetben, pár ember akit követek YT-n és már évek óta játszanak Orosz/KR szerveren aszonták hogy ez eddig a legértelmesebb relase ami volt.
Valamiből meg nekik is kell a pénz.Simán lehet ingyen is játszani vele max kicsit hátrébb leszel amikor kiadnak egy új Raidet vagy valami de minden tartalom elérhető ingyenes játékosként is ha aktívan játszol. 'Grind meg alapból van, ez egy MMO ugye'
Az is igaz amit már említettek, hogy nem igazán lehet a NA/EU verziót 1-1 hasonlítani mert máshogy lesznek nálunk dolgok egy kicsit mint a többiben.
Úgy értve, hogy könnyítettek a grind-on meg a karakter progress-en,stb illetve KR verzió is most kapott egy elég jó quality of life updatet amit mi verziónknak is meg kéne kapnia. -
Daelion
őstag
Az alapján amit eddig tudni, ez lesz kb a legkevésbé p2w az összes jelenleg létező verziók/szerverek közt.
Persze kérdés, hogy meddig lesz úgy de az majd kiderül.De alapjáraton nincs mit 'nyerni' úgymond, legtöbb PvP módban fixelt statja van mindenkinek.
PvE-be meg max valamennyire gyorsabban fog haladni a pénzes tag azt annyi, az meg igazából engem nem zavar. 'Én úgy sem költök max kozmetikai dolgokra egy kicsit, valamiből meg nekik is fent kell tartani a szervereket'Nekem valszeg ebbe a játékba fog belemenni legtöbb játszásra szánt szabadidőm ebben az évben.
'Oroszon játszottam valamennyit, nekem nagyon bejött már ott is'
-
1dude
senior tag
Kiváncsi leszek, mennyire lesz p2w.
-
ProEvoFan
nagyúr
Uh, ez nagyon jónak ígérkezik.
Konzolra is jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest