- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Jó. Akkor most ketten találtunk kettő címet a kéjleány sokból. Ettől még nem temetem őket. Meg a 2.0 verzió számon kérése, az kb olyan, mintha a CD galaxison kérném számon, hogy a Gothic 3-at nem a comunnity patch-el árulják. A Gőz berohadása/új néven újrakezdése meg... hát azon én is kéjes sikolyokat hallatnék...
Akkor lehetne okoskodni, hogy a liberalizált kapitalista piac előnyei így meg úgy...
-
GypsFulvus2
őstag
No várjá' csak. Abandonware? Csak a Betrayal of Krondor az amit le tudtam húzni ingyér is máshonnan. A többi cucc amit árulnak, azok tudtomal nem elhagyottak.
Én nem akarok senkit összahasonlítgatni. De mi van, ha ha ez greenman becsődöl? A kapszula akkor mit csinál? Mert a GOG ról exe file-t töltök, és lexarhatom, ha a lengyel tesók üzleti modellje 10 év mulva nem bizonyul életképesnek. Míg mondjuk a Gőz ebből a szempontból inkább Gáz... És a greenman?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest