- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Silkó
veterán
Nem túl előnyös a cikkbe ágyazott fotó, a telefon úgy néz ki rajta, mintha ripityára lenne törve a hátlapi üvege.
-
atikó
őstag
Ez jól hangzik, csak a biztonsági javító csomagokkal kellene igyekezni.
-
hallerlaller
addikt
Mehetnek a gsm múzeumba siemens, ericsson stb mellé, nem kár értük.
-
judas13
addikt
In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti.
Amen -
nyuszi123456
aktív tag
Bányászni nem lehet vele?
-
Divinity
őstag
HTC Desire HD, Evo 3D, One X, One
Kb ezeket tudom felsorolni amik korukban azért elég meghatározók voltak. Persze említésre méltő még az U11 is a említésre méltó lehet az edge sense miatt de azért az már közel sem az amit anno letettek az asztalra. Sajnálom őket mert anno az élvonalban voltak, mára már nem tudom ki az aki úgy megy telefont venni, hogy csak a HTC. -
Fitzgerald
veterán
Márt csak azt a stratégiát nem sikerült kistratégiázni, hogy árat kéne vágni ha életben akarnak maradni még valameddig. Bár ha belegondolok már vagy 5 éve csak a döglődésükről szólnak a hírek, aztán még mindig léteznek, szal' nemtom...
-
Kamikaze75
tag
Tényleg érdekes pedig én az HTC U ultrámmal nagyon elégedett lennék,mert tényleg jól összerakott, stabil sense felület, kiválló kamera, oreot is megkapta csak a gyenge akksival van elcseszve,nagyon kár mindig ez van kiválló részletek de minden mobiljuknál egy fő kompones mindig el van cseszve ugye U12+ nyomásérzékeny gombjai pld..
-
Dovloran
senior tag
Egyetértek az előttem szólókkal. Régen tényleg sokkal többet lehetett hallani a cég készülékeiről, most meg, ha hallok is egyszerűen hidegen hagy. A HTC mára egy teljesen érdektelen céggé vált sokunk számára szerintem...
-
forgonati
őstag
A napokban jelennek meg videók a legismertebb youtuberektől, "best phone awards 2018" címeken. Érdekes látni hogy a HTC-t meg sem említik, semmilyen kategóriában, fel sem merül a nevük. De a Sonyt sem nagyon hallottam. Talán nem véletlen. Annyira semmi az, amit letettek ebben az évben, hogy szóra sem érdemes. Kár értük.
-
Kár lenne értük.
-
Eddig is ezekre a piaci szegmensekre koncentráltak... Úgy értem árban (aka drágán szart)...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
Vigyázz, lehet még belőle TB is!
-
enginev3.0
félisten
IPS-t el tudják már engedni?
-
feliks
senior tag
de komolyan, nem hallották még az USP/ unique selling point fogalmát? Ha és amennyiben HTC rajongó is lennék, nincs amivel érveljek mellette. Nincs jó kamera, nincs kiemelkedő screen2body ratio, már nincs durva hangzás se, nincs eszméletlen üzemidő, kiemelkedő forma, kiemelkedő gui, egyedi “ilyen másnál nincs”, nem masszívak, nem kiemelkedő a support - szó szerint nem látom mit is akarnak és mi az, amit eladnak. A Nokia 1-2 év alatt nagyobbat ment “nulláról” indulva a normális support, jó hardware, nagyjából reális árak hármassal, mint ezek a balfékek a rakat tapasztalattal ami összegyűlt náluk, mint legelső androidos telefont gyártó cégnél...
-
exedoc
senior tag
HTC? Az melyik? Jaaa tudoom, tök jó telóik voltak régen.
Viccet félretéve ja. Jók voltak aztán elkezdték kergetni a saját farkukat amit azóta sem találnak. Software support nuku, telefonok amikből valami valahogy hiányzik vagy nem sikerül jól, de ahhoz képest méregdrága.
-
Aryon87
félisten
Ehh, ezzel már elkéstetek. Előbb marketinget kellene kiépíteni. A kutyának se kell már a HTC, csak a fanatikusok kicsiny magjának. Írom ezt úgy, hogy 2 alkalommal is volt HTC U11-m, mind2 alkalommal alig tudtam eladni..
Jó telefonok (főleg kamerában brutálisak), de ez kevés a sikerhez, pláne a felíveléshez.. -
Pete55555
addikt
jövedelmezőség fokozása és a piaci pozíció megerősítése
Ezt gondolom így akarta mondani:
Jövedelmezőség elérése, és a piaci pozíció visszaszerzése. -
válasz
brainticket #2 üzenetére
Ennyi a történet. Amikor a lassan 3éves modell tabletem (!) kapja az oreo frissítést, ezzel eláshatják magukat.
Amivel vissza lehetne érdemben térni: egy 5.5" körüli csúcstelefon 4000mAh akksival bruttó 600EUR-ért, minőségi szoftvertámogatással. Szóljanak, ha ez megan, akkor lesz mire cserélnem az s7edge-emet.
Sajnos a windows mobile vége óta nincs értelmezhető HTC telefon, annakidején amikor az sgs2-met vettem 2011ben, valahogy akkor se tudott már meggyőzni.
-
batai15
félisten
Jó cuccot tolnak az tuti.
-
Teal'C
veterán
"Tedd vagy ne tedd de ne próbáld" Yoda
Ezek nem ismerik az igazi bölcsességet
Bár elb@szni a hírüket azt flottul csinálták odaTETTÉKmagukat rendesen
-
parkasz
senior tag
"A HTC tajvani elnöke, Darren Chen a HTC 2019-es stratégiáját ismertette, amelynek célja a jövedelmezőség fokozása és a pici pozíció megerősítése. "
Ámbár gondolom elírásról van szó, de a HTC esetében a pici pozíció kifejezés teljes mértékben igaz és fedi a valóságot.
-
mikej95
aktív tag
Felső kategóriában mintha a csillagászati ár mellé csúcs hardver, legrosszabb esetben is egy év teljes support és frissítések és valami "extra" járna, legalábbis ezt látom Apple, Samsung, LG, stb háza táján. Ugyanakkor a HTC mintha csak az árakban járt volna ebben a kategóriában szolgáltatás és termék terén nem nagyon.
-
persil
nagyúr
HTC... ? Ja, várj, asszem emlékszem. Igen, volt ilyen valamikor. Nem is volt rossz. De, amit az utóbbi pár évben sikerült kipréselni magukból, az leginkább szomorú
-
fornettisuti
veterán
Mit akarnak megerősíteni, már évek óta a "futottak még" kategóriában sincsenek benne.
-
kbyte1024
veterán
Miket beszélnek ezek??Megerosíteni a helyüket??? Már rég nincs helyük,mit akarnak megerősíteni?? Drága kenyér.....nagy a baj ott a fejekben!
-
Juhaszatti
addikt
Tetszene ha elterjedne a gyártók között, hogy 2 évente adnak ki csak csúcsmobilokat. Persze ez nyilván esélytelen.
-
Három dolgot tudok mondani a HTC startégiájáról...
Remény- reménykednek a kriptovalutások, hogy majd a mobil hoz nekik egy kis zsugát....
Tévedés - leküldték a boltba, hogy vegyen egy "H" betűvel kezdődő telefont és ez lett, a helyett...
Vakszerencse - van még aki úgy tudja, hogy a HTC kiváló értékarányú mobilt ad el.Ennyi.
-
Youri
veterán
2021-re tippelek amikor lehúzzák a rolót
-
utomi
senior tag
Tehát az az új stratégia,hogy nem csinálnak új telefont,egyet sem jelenleg és az eddigiekhez sem adnak ki software updatet. Nagyszerű, nyugodtan ki lehet jelenti,hogy a HTC halott még ha a HTC hivatalosan nem is mondja ki. Kár értük valaha nekem ha Android akkor HTC volt az alap szabályom.
-
L4mie
veterán
Tán nem kéne alsókategóriás HWt adni közép/felső kategóriás áron.
-
atike
nagyúr
....nem tudom hogy mennyire jó vonal a blokklánc...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC elnöke a 2019-es tervekről beszélt, ez alapján a HTC inkább a felső és középkategóriára koncentrál majd jövőre.
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest