Új stratégiát vet be a HTC

Hirdetés

A HTC tajvani elnöke, Darren Chen a HTC 2019-es stratégiáját ismertette, amelynek célja a jövedelmezőség fokozása és a piaci pozíció megerősítése. Ezt a felső és középkategóriás modellekre való fókuszálással kívánják elérni. A HTC U12+ termékciklusa kiterjed a jövő évre, amit a fél éve bemutatott csúcsmodell továbbra is elismert (főleg kamera-)képességeivel indokolnak. Chen beszámolója alapján ugyanakkor a HTC U12 Life eladásai is kedvező számokat mutatnak, ami a 128 GB-os verziónak köszönhető.

Darren Chen és a HTC Exodus
Darren Chen és a HTC Exodus (forrás: ETToday) [+]

A gyártó első blokklánc készülékéhez szintén komoly elvárásokat fűznek, az első készletek már kifogytak, a fogadtatást kedvezőnek könyvelték el, így folytatják a termékvonalat. A középkategóriában pedig a most bemutatott HTC Desire 12s-től remélnek kedvező számokat a kínai Holdújévet magába foglaló ünnepi időszakban. A mobilos szegmensen kívül a Vive jelentheti még a márka jövőjét, így természetesen erre is kiemelt figyelmet fordítanak a tajvaniak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Még egy HTC Desire érkezett év vége előtt

    Snapdragon chipet kapott és külsőleg is változott a 12-höz képest a 12s, hátára ujjlenyomat-olvasó került, Taiwanon pedig már el is érhető.

  • HTC U12 Life - élettelen

    A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

  • Blokklánc mobillal rukkolt elő a HTC

    A kriptovaluták tárolására és biztonságos cseréjére kifejlesztett Exodus 1 a csúcshardver mellett tud még néhány trükköt.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

Hirdetés