Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci64
tag
Valaki tudna segíteni honnan tudok nem 15 napos verziót leszedni s60 5th verzióra...?tudom meglehet venni...de nem akarom
ismert torrent oldalakon csak a windows mobilos verziók vannak fent...a google ben sem tudtam a letöltésig eljutni egyik oldallal sem...
-
Pumba3
tag
Amikor először raktam fel, akkor mem. karira próbáltam és lefagyott a teló. Kikapcs-bekapcs után meghibásodott a mem. kari. Azt javaslom senki ne próbálja meg mem. karira felrakni
Akár hányszor megformázom mindig 30 mb a kapacitás és újraindítás után mindig "Hibás mem. kari" üzi fogad...
-
Pumba3
tag
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
A gép nem látja a memóriakártyát, de a formatot megcsináltam a telefonon. Format előtt azt írta "Hibás mem.kártya" Most látja és tudja is használni, de mindössze 30 mb-osnak látja... a 4 gb-os gyári kari...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Napfénysüti #45 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Hehe, most kaptam az emailt az SPB-től hogy kijött az új S60-as MS 3.5.5.
-
Pumba3
tag
Memóriakártya problémámra van valakinek ötlete?
-
A nokiaprogramok.hu oldalon ha rákeresel, hogy SPB Mobile Shell, akkor ott találsz pár cuccot hozzá. Aztán annyi az egész, hogy a telefon memóriakártya other mappájában csinálsz egy SPBshell mappát, és oda teszed a megfelelő fájlokat.
Mondjuk ami nekem van, az egy sima sis telepítő, szóval elintézi maga.A részleteket is megtalálod ott, van neki külön fórumtéma is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem is néztem hogy Symbianra is van SPB MS.
Ez a felület azért sokat dobhat ezen a rendszeren is. WM alatt sokáig használtam és rendkívül testreszabható szimpatikus felület.
-
Inarus
addikt
válasz
Quasi_modo #26 üzenetére
"Igaz más a vas."
Enyhén... -
BiP
nagyúr
Pár napja találkoztam vele, tetszettek a videók. Nem tudtam, hogy van belőle trial, így most biztosan kipróbálom. 15napot megér.
-
dionaea
őstag
Nekem nem eszi az az akksit egy fikarcnyival nem merül gyorsabban. Amikor merült valami program kavart be de annak köze nem volt a shell hez. betöltés olyan 15sec, de ez csak mikor újra inditom a telót. amúgy gyors mint vllám. bármi proggi elinidtása shellből gyorsan megy. nem erőgépen hanem 5800 n.Aki szidja a symbiant megértem de annyira nem xar hogy csak a lúzerek használnák. Shell beta val voltak gondok de mivel nem. Most teljesen jól megy. Aki megunta symbiant annak a shell okozhat pár örömteli percet, ezzel a tube tényleg tleefonként használható.
-
SEFAN84
aktív tag
Ennek a proginak régebbi verzióját használtam.Nagyon jó,meg minden,de zabálja az akksit.Inkább puritán kezelőfelületet használok,de így jó fél nappal tovább bírja a Vivazom.
-
Pumba3
tag
Fejlemény:
Telefon gyári fájlkezelőjében megnéztem, beléptem a mem. kártyába és csak egy "Hibás memóriakártya" felirat jött elő. Nincs nálam adatkábel épp.. De szerintetek meghalt teljesen a kari vagy lehet vele kezdeni valamit?
-
Pumba3
tag
Üdv. Nekem egy kis hiba történt telepítés közben... lefagyott a teló. Akksi ki majd bekapcs és újrapróbálkoztam. Fel is rakta rendesen, fut is rendesen és nagyon tetszik is! Köszönet érte
De a hibaüzi óta a telefon nem látja a memó kártyát. Úgy érzékeli, hogy benne van, de róla semmit sem lát, bele sem tudok menni. Ötlet? Nokia 5530
Üdv. Pumba3
-
Kleroo
veterán
Én eddig csak Gdeskkel szenvedtem.
Nem is hallottam erről. feltettem, és eszméletlen jó!!!!!!!(pedig nem tettem fel semmilyen skint)
Full trendivé,naprakésszé teszi a telót.Ha pedig megunom a csilivilit,kikapcsolom a francba.
Én most a 3.05-t tettem fel. 5800 v50 rengeteg softwarrel,agyontelepítve, de mégis tükörsimán baromi jól fut. szinte gyorsabb mint a gyári cuccok. Meglepődtem milyen gyors. mintha gyári lenne
Nagyon ajánlom mindenkinek -
fairi
őstag
válasz
RepeatSector #22 üzenetére
halott teljesen,gyenge hardverek( 200hz-es procik,kevés ram),, egyre kevesebb user..
pénzkidobás ráfejleszteni...
az h van pár fanatikus,nem fogják kedvetekért portolni utána optimalizálni( uiq gépekben nem kétmagos snapdragon fut) -
Inarus
addikt
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
23mp csak a shell újra behozása.
Jól van na, nem hangzik olyan drasztikusnak.
-
dionaea
őstag
felejtsd. de a shell jól megy touchon
-
hemaka
nagyúr
fejetsük már el végre a symbiant touch-on...
-
kaller1
veterán
válasz
RepeatSector #20 üzenetére
Csináljátok már meg uiq 3-ra is
Egy régen kihalt platformra? -
RepeatSector
senior tag
Nálunk annó minden windows mobile alapú cuccon ez futott
Csináljátok már meg uiq 3-ra is please vagy valami normális felületet mert a gdesk eléggé unalmas -
dionaea
őstag
Nagyon jó lett a shell nekem fut egy ideje és semmi bajom vele. Mindenkinek ajánlom
-
Inarus
addikt
válasz
Quasi_modo #13 üzenetére
"Addig tedd oflline-ba."
Végülis jogos, de LOL! -
X Factor
addikt
5230-ason használom is, teljesen testre szabva, mútkor találkoztam haverral, ugyanilyen telója van, amikor látta elsőre köpni nyelni nem tudott
-
végre nem fagy rommá úgy néz ki egész használható
-
Inarus
addikt
Rögtön egy kérdés: A főképrenyő felső csíkját el lehet tüntetni?
Amúgy a témaváltást kicsit nehezen viseli... Remélem nem futok bele olyanba, hogy téma betöltése közben hívnak... -
Inarus
addikt
Végre rávettem magam, hogy 5 percnél tovább próbálgassam. Az első reakcióm: "VÁÁÁ! Mi történt a telefonommal?!"
Rég használtam már shellt. Ahhoz képest elég gyors.
-
expander
senior tag
memoriaproblemak szerencsere nincsenek ezzel a telefonnal, a 2uj widget meg a kisebb eröforrasfelhasznalas melett tud meg valami ujat ?
-
tibka20
csendes tag
Én omnián használtam és ott nagyon jó volt
jobb mint bármelyik today téma.
-
AS
félisten
Samsung HD-n megy legjobban
-
MarQs
senior tag
Wow! Mindez kisebb rendszerigény mellett??
Lehet, hogy tényleg megéri azt a 30 dodót? -
David75
őstag
Erre a platformra kell is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- iGO Primo
- Suzuki topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest