- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Volt itt régebb pár hír egy ilyen technologiáról, hogy fejlesztik levédették vagy mittudom én, azt én sem értettem meg hogy miként lehet a koponya csonthoz erősiteni vagy a sztereó hatás hogyan érvényesül, azt hiszem az ilyen technologia csak hivásoknál érvényesülne ultra zajos környezetekben vagy viz alatti buvárkodásnál
-
LEFTHORSE1
őstag
Nocsak, az új vezetők már munkához is láttak? Szerintem a háttérben Howard Stringer bácsi áll (a Sony tulajdonosa), én szolgáltatásra tippelek, ingyenesen letölthető zenék vagy 1 euró/zeneszám a Sony BMG adatbázisából. Ha meg valami hardver akkor koponyacsonthoz erősithető hangkeltő az eddigi hallójáratba helyezhetők helyett, hmm, annak meg milyen nevet lehetne adni, valami magyarosat, eddig volt a füles, ez meg lenne koponyás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest