- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
azon is agyaltam,hogy az egész lap fölé csinálok plexiből egy olyasmi dolgot mint ami a TUF lapokon van Thermal Armor.
A megvalósítást úgy képzeltem,hogy az alaplapot nem sima M3-as csavarokkal rögzítem a távtartókhoz,hanem csavarok rájuk újabb távtartókat amire rámenne a plexi(feketére festve). A VRM-re meg amúgy is Tody féle jó kis blokkot tervezek később(akkor lehet hamarabb lesz H2O blokkom ennyi.).
Annyi gondom van ebben a koncepcióban,hogy a kondik,csatlakozók és egyebek miatt kéne legaláb 15mm-es hosszúságú távtartó ha jól számolom,nekem meg csak a sztenderd 5mm-esek vannak.
De ha mégis a gyári bordák feketére fényezése lenne, és netán szervízbe kénne vinni akkor mennyire lenne feltűnű,hogy újra van eloxáltatva arany színűre?
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest