- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
GumisPeter #1618 üzenetére
Én szerencsésnek mondhatom magam, azért mert van egy műhelyem, és egy jó adag szerszámom, amiket az elmúlt 15-20 év alatt gyűjtögettem össze, vagy örököltem meg. De közel sincs akkora mennyiség vagy minőségben mint szeretném vagy a kintieknek. Idehaza sajnos a többségnek szinte az is elérhetetlen ami Neked vagy akár Nekem van, a lehetőségekről, helyről nem is beszélve. Család és kisgyerek(ek) mellett egy normálisabb szerszámgépre akár hónapokat is spórolhat az ember ha egyáltalán van miből félretenni. Azért a hazai modok terén nem kell szégyenkeznünk ezek ellenére, szerintem sok nemzetközi vizeken is megállja a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest