- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi #56 üzenetére
Azt hiszem kár veled vitatkozni, kiemelsz egy neked tetsző dolgot, a többit meg elsikkasztod.
Amit leirtam, tovabbra sem a hűtést dicséri, kiemelgethed akárhányszor csak jólesik. A high tech kifejezés a kártya egészére vonatkozott, a jó ha érzed a sulyát/van benne anyag az inkább a maszív alapnak ,custom pcb-nek, sokfázisos vrm-nek szólt.
Azt érzem, hogy próbálsz görcsösen olyasmit beleerőltetni, amiről lényegében nem is beszéltem. A hűtés kb szóba se került, nem tudom miért erőlteted. Amugy meg kb egy csucskartyanal épp tökmindegy milyen a hűtés, lecserélheted vizre...a lényeg a vga. -
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi #54 üzenetére
Nem is irtam azt, hogy a hűtéstől high tech, maga a pcb is custom...szövegértés off?
Na de mindegy is, elég volt az offból már.
-
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi #50 üzenetére
Érdekes gondolatmenet, hogy nem csúcs...de akkor mi az ami számottevően gyorsabb a Maxwellnél jelenleg?
Csak ugy érdekelne, mivel én ugy tudtam kb ez a szint a csúcs és a piros oldal is kb ugyanezt a teljesitményt hozza.
Létezne vajon egy titkos gyártó, aki nem ilyen csigalassú dolgokat gyárt, hanem igazi csúcsot?
Érdekes gondolat... -
Sinesol
veterán
Hát figyelj én szeretem látni érezni, hogy van benne anyag, hogy v masszív elpusztihatatlan a cucc
A zajjal meg tévedsz, eleve alacsonyabb terhelésen el sem indul a venti, magasabb terhelésen se túlságosan zajosak, mivel nem pörgi szét magát egy custom cucc...ez nem egy referencia AMD.
Az meg hogy hány kilós kit érdekel, azér van a csavar, meg a merevítés hogy rögzíthesd stabilan, ha egy 5 kilós vasdarabot csavaroznál a gépbe, az se számítana, nem papirmaséből vannak a házak.
Ilyen buta kifogást.. -
Sinesol
veterán
Hát nem is tudom, érzek egy erős kontrasztot. Az előző hírben egy brutális Asus 980ti-t láthattam, itt meg berhelgetik a kici, olcó amd pumpát, mindezt persze szigorúan innovatívan és jövőbe mutatóan
Az a helyzet hogy itt egyáltalán nem fog el a "kéne egy ilyen" érzés, míg a másik topikban egy igazi különlegességet láthattunk, amit minden tech -gyűjtögető ember megkívánt szerintem.
Nem akarok én itt semmi flamet kelteni, ne is vegyétek annak, csak hirtelen ez jutott eszembe a hír olvasása közben. Jó ez az Amd kártya is, de az a péklapát 980ti Strix igazi szörnyeteg, nem sz@rral gurigáznak.
Az Asust meg utálom a pofátlan árazása miatt.
Nem terveznek amugy a furybból is valami hasonlóan komoly masszív darabot?
Én valahogy jobban szeretem az ilyen high tech csúcs custom dolgokat, amikből aztán nem sajnálják az anyagot. Jó az ha érzed a súlyát és nem valami pár dekás műanyagot kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest