Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Tény, hogy amit az LG belepakolt a G-be, az elött le a kalappal. Lezárt képernyő melletti értesítési sáv piszkálás, jegyzetek (de öreg, vagyok, hirtelen nem emlékszem többre, pedig volt még egy csomó minden, ami a PF2-n máris hoányzott)... szóval jól használható extra szoftverek tekintetében tökéletesen megértelek, miért inkább a G2, mint az N5. A felület is nagyon jó, a gyári launcher is nagy szabadságot ad a testreszabhatóságban, szóval nekem nagyon tetszett, nagyon szerettem. Sajna a frissítést a G-re is ígérgették nagyon sokáig, végül nem tudom, kapott-e egyáltalán, vagy még mindig nem. Ha csinálnának jó vízálló telót, nem gondolkoznék egy pillanatig sem Sony vásárlásán.
-
kelly416
veterán
Természetesen megértem, hogy nem vígasztal. Volt LG-m, mint ahogyan Motorola és Asus készülékem is, senki nem kapkodta el a frissítést.
A G-t sem azért vettem, hogy mindig új szoft legyen rajta, hanem azért, mert rájöttem, annyi mindent tudnak (és meg is fizettetik velünk rendesen) a csúcs készülékek, hogy már a fele sem kell nekem. Ez most jó, nem lehet rá panaszom (kivéve a kamera, de ahogy süt a nap, azért javul a helyzet), király a vas arra ami nekem kell még egy jó évig, felettéb jó az üzemidő... Talán a kamera és a vízállóság az, ami cserére sarkall, de az anyagiak meg marasztalnak.
Szorítok Neked is, mint ahogyan általában minden felhasználónak, hogy mihamarabb kapjon jól működő friss rendszert. Ez pedig LG-nél tapasztalataim szerint nem gond, mármint a stabilitás. Az Optimus G-re egy görbe szavam sem lehetett, annyira jól össze volt rakva szoft oldalról (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmodelljéből építkezik majd az Android platform következő referenciamobilja.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest