- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GregOlah
csendes tag
Az LG ügyfélhez való hozzáállása dícséretes.
A Samsung egyenesen kiemelkedő szerintem.
A HTC nem nagyon tud mit kezdeni magával, szerviz pedig bármi gond van csak szoftvert frissít kb.
Sony helyben és nemzetközileg is arrogáns köcsögökből áll (bocsi a kifejezésért)
A kínai gyártók pedig csinálják a dolgukat éppen annyira amennyire kell. Se több, se kevesebb.LG: Problémád van? megbeszéled velük, minden pozitív. Szerviz: Semmi pofátlanság, régen még az sem volt probléma hogy garin belül függetlenítve volt javítva.
Samsung: Probléma? Reklamációra megírni, azonnal kapod a választ hogy most az egyszer rendben (sokadszorra is ). Szerviz: Még azt is felajánlják garancián kívüli javításra (pl törés) hogy ráírnak a papírra valami más problémát és színte ingyen megcsinálják.
HTC: Fentebb írtam. Szomorú hogy még ilyenkor sem akarnak a felhasználó után kapni bár már amerikában elkezdték.
Sony: Probléma? Válasz: Húzz a francba.. Békéltető testület: Nem jelennek meg. Nemzetközileg: Nem tehetnek semmit sem.
Saját sztori a nem eredeti sim adapter miatt sérült a sim foglalat. Garancia megvonás, minden köcsögség, a másodjára jelzett hibát sem csinálják meg. Ezzel szemben mással történt hogy a Note 2-be valahogy beletörte a sim kártyát és darabokba szedte ki, a foglalatból semmi sem maradt és garanciába zokszó nélkül megcsinálták.Akkor mi is a problémám? Hogy semmibe veszik mind itthon, mind pedig nemzetközi viszonylatban a vevőt.
Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
GregOlah
csendes tag
Az lenne az az időszak hogy én nem lennék hajlandó Nexus telefont venni. A Sony hozzáállása a vásárlókhoz/felhasználókhoz valami borzalom. Talán a HTC-hez tudnám hasonlítani őket bár ők sem annyira köcsögök. Éppen elég tapasztalatom volt velük (egy évvel ezelőtt) szóval inkább Lenovo, Oppo, ZTE, Huawei vagy hasonló neveket látnák rajta ha az LG-t cserélni akarnák.
De az LG szerintem a csendes tóban lakik a béka kategória, nem árasszák el mindenféle telefonnal a polcokat, csak néhányat csinálnak, de az nagyon el van találva. G2, G Pad például nagyon jó, Nexus 4, 5 szintén az élen van, egyedül a frissítésekkel állnak gyenge lábakon. De ha Sony lesz a Nexus akkor inkább frissítés nélküli LG-vel maradok.
Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest