Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scofield007
csendes tag
Nekem szintén ilyen hűtőm van (1 gen), egy 4690 felett teljesíti szolgálatát. Eddig 55 fok fölött nem láttam a hőmérsékletet, szerintem pazarul hűt. Nagyon csendes, hamarabb hallom a HDD pörgését mint a hűtőventit.
Ami plusz pont még, hogy a venti nem lóg be a memória csatlakozók fölé, tehát magasabb profilú memóriák elférnek előtte.
Felfogatóvan nekem nincs bajom, szerintem elég korrekt és a tápcsati szintén elfér.
Egyetlen negatívumot hoznék fel, hogy a tetején levő fekete borítás nem alu, hanem műanyag, takarítás során gyűjti a karcokat. Aki ilyenre szeretne beruházni, annak mondanám, hogy óvatosan kell vele bánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest