Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz t72killer #20 üzenetére
"Kár, hogy pl a Oneplus nem csinál snapis tabletet."
Hát, 1 vevőjük biztos lenne. Most Huawei 10.8 M5-öt használok, az sem rossz, de nem erőgép, még a Snapdragon 820-at sem éri el érzésre. Arra, amire használom (olvasás, böngészés) megfelel, de ennyi. Van egy T580 10.1 Samsungom is, az már csak úgy jó olvasásra és netezésre, hogy kvázi minden mást lepucoltam róla. Mondjuk az üzemideje az döbbenetes, kéthetente töltöm napi 15-20 perc használat mellett, és még csak repülőmódba sem teszem ezért.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
6-6.7"-os(!) egyendizájn telefonból kiadtak tavaly 336db-ot(!), míg a teljes évi tablettermés kb 30db, beleértve az ipad-eket.
Honnanafrászból tudják, hogy MINDENKI 6.5" edge képernyős telefont akar? szánalmasan egyhangú már a kínálat.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Alarikman
senior tag
Igen, elkeserítő az egész. Ügyeskedni kell, hogy egy normálisat beszerezz, ami meg is éri.
Vagy választod a béna hardverrel szerelt itthoni garisat. Vagy a jó drága Samut/i-padet.
Gyereknek/idősnek pedig a tablet még mindig jobb mint egy okostelefon. Nekem 6 évesnek lett véve aki főleg játszik rajta.[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Merészebbeknek még mindig a legjobb vétel egy Xiaomi Mi pad 4.
4/64GB, Snapdragon 660, FullHD, Type-C, 6000-es aksi. LTE verzió most 63e(Banggood). A wifis pont nem akciós(69e). Én akciósan 56-ért vettem tavaly.
Igaz, hogy külföldről kell rendelni, de vámmentes szállítással itt van elég hamar(2 hét kb.)
A ROM rajta nem a legújabb, de általában Global, teljesen használható.
Aki meg szeret mókolni, van topikja és leírás alapján simán tehető rá friss EU-s ROM.
Topik: [link]
Igaz, ami hátrány: a Xiaomi leállt a szoftver fejlesztésével. Utolsó biztonsági frissítés: 2019 augusztus. És sajna nem is valószínű, hogy lesz újabb tabletje a gyártónak.
Viszont mivel Snapdragon, van rá főzött ROM többféle is, újak.
Ja és a garancia ugye tudjuk, hogy milyen(külföldre küldős). De a topikban még senki nem panaszkodott hardver hibára. -
t72killer
titán
válasz janeszgol #22 üzenetére
A 10colos azért egészen más kategória, azon filmeket szoktam nézni. Igaz, nincs 7"-os telefonom, de a 10es tablet után az már kicsi lenne.
Más kérdés, hogy a hurcolászás és az extra költség megéri-e, az már sztem nem - ha sok filmezés van egy útra betervezve, akkor laptopot (14") is vihetek. Sajna a kijelzőfelbontás emelkedése megállt, így a VR-szemüvegeknek nincs értelme.
-
janeszgol
félisten
Na megnéztem a kínálatot 100 ezer ft alatt. Van egy (1 darab!) újra csomagolt Tab S5e, az a legjobb vétel. Ami még van:
Kirin 659 80 ezerben (de van 100 ezerért is)
SD450 3/16 és 3/32 80 ezerig
SD450 4/64 100 ezerben
SD625 80 ezernélBár neked hiába írom, mert ezek nyolc magosak, azaz nagyon királyak. Remélem ma mindenki vesz kettőt! Csak azt nem értem, hogy ha nem játékra adják a tabletet, akkor mi a bánatnak? IPS kijelzőset veszek 20 ezerét, és azon is kiválóan lehet ebookot olvasni. A mai 6+ colos telefonok korában mennyi pluszt ad egy 8 vagy 10 colos tablet? Persze ad, de ennyit megér, hogy azon netezgessek? Még a 10 colos tabletre azt írom igen, mert az tényleg érezhetően nagyobb. De a 8 colosnak lejárt az ideje a komolyabb kategóriákban. 20 ezer körül még okésak ebookra. (Bár némelyike annyira lassú tud lenni, hogy egy 100 megás pdf is megizzasztja.)
-
-
t72killer
titán
-
MrOomen
tag
8 colos kategóriában 4 magos procival adják ki a tabokat. Most lesz 8 mag.
Be kéne menni egy Mediába, extreme digibe, vagy barhová ahol vannak kiállítva, és meg kéne nézni a kínálatot az azonnali hőzöngés helyett.
Itt mindenki olyan jól informált, és képben van állandóan, hogy hihetetlen. Száljatok már vissza kicsit a földre...
Kint sincs még, árat nem tudtok és már hőzöngtök... mint mindig. -
janeszgol
félisten
válasz Depression #13 üzenetére
De amúgy tényleg. Az öcsém a 8 éves fiának akart új tabletet, egy Tab S5e-t, mondván nincs értelmes cucc, a játékok pedig kívánják az erőt. Tudjátok milyen a gyerek. Megtetszik neki egy játék, és az fusson jól.
Rögtön felajánlottam a segítségem, mondván évek óta vagyok ezen a fórumon, ez az egyik hobbim, majd én. Azt mondta okés, ha találok olcsóbban jót, szóljak és az lesz.Amúgy nem rossz a Tab S5e, és a gyerek szereti...
-
Depression
veterán
Ez a baj, hogy ma már egy alsó-középkategóriás, 40k-es telefonban is 4 giga ram van, a tableteket meg kihozzák ilyen harmatgyenge soc-cal, de bezzeg beárazni, azt tudják rendesen.
Nem is kell ebbe se kamera, se gsm modul, csak egy jó nagy kijelző, meg méretes akksi, és ellenne vígan egy snapi 625-tel is, ami kb. ugyanez a teljesítmény, csak akkor ne legyen több 50-60k-nél.
Közben meg a snapdragon 450-es tableteket adják itthon 80k felett.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
addikt
válasz holozis_HUN #11 üzenetére
Két napig használtam ment vissza a boltba, az a 659-es kirin harmat gyenge a fullhd felbontáshoz, viszont jó volt a hangja
vettem helyette használtan 9 hó garival egy 6gen cellular ipadot és még maradt is egy huszasom[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
holozis_HUN
veterán
Apám vett egy Huawei Mediapad M5 Lite tabletet, 10 inches, nem egy erőgép ez sem, processzora kb hasonló lehet, ram ugyan ennyi, néztem nagyokat, mikor beállított vele, de amúgy egész jó... Harman/kardon hangszórók, 4db rajta, type c, fingerprint, toll támogatás... Netflixre tökéletes (Támogatott a full hd rajta, tök jó minőség) a hang is nagyon jó. Térképhasználatra vette apám hajóhoz, arra tökéletes. Akkuval is sokáig bírja. Filmezni, térképezni, képeket nézegetni, olvasni, firkálgatni, híreket nézni, böngészgetni tökéletes. 120 ezerért viszont kicsit sokallom, 90 körül reálisabb lenne. Viszont megvan ennek is a piaca.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Fred23
nagyúr
Nálunk a családban iPad-ot használnak, akik tabletesek, Androidon nem találtak semmit a vásárlás idején. Jó, hogy engem nem érint a tabletesek baja.
Egyébként nem csak a tabletesekkel szúrnak ki, én is behaltam az Xcover Pro árán, ami a napokban csökkent 155k-ra. Exynos 9611, 4 GB RAM. Azt leszámítva, hogy számomra óriási, nagyon tetszik. Talán még le is cserélném rá a Nokia 8 Sirocco-t 1:1-ben. De dobjak rá 55-60-at?! Kizárt. Mondjuk élőben valszeg elmenne a kedvem tőle, de még nem volt hozzá így szerencsém, ezért vonz.
-
GSP
aktív tag
Még kicsi is? Na vigyék ahova akarják...
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
t72killer
titán
+1, a mai droiddal és netes környezettel a 4giga RAM alapelvárás már, a középkategória legalján is. A g71 mp2-es "grafika" is kb a legkisebb-legolcsóbb, amit a piacon kaptak.
Kényszerpálya ez, mindenáron a telefonokat nyomatják - egy ütőképes tablet mellett szvsz már nem cserélgetne 2évente a vásárló telefont.
#4: hát ez valószínű . 2éve vettem a 2016-os modell Tab A 10.1emet 180€-ért, még ma is ennyiért árulják! nyomi 2GB RAM és még a jobb 1080p filmekkel is gondja van. Következő körben nem veszek tabletet, hátha vmelyik kínai gyártó hoz ki egy 7"-os telót snapi 865-tel.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
50-ért nem lenne vele semmi baj, de tippre 100 fölött kérnek majd érte, így pedig kell a fenének.
-
janeszgol
félisten
Ezért tart itt a tablet piac. 7904 és 3 giga ram. Ezt középnek nem nevezném, alsó kategória. 60 ezerért sem venném meg, de ez ugye egyéni vélemény. (Játékra karcsú, olvasásra meg drága.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest