Hirdetés
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Poco F7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
A cikk felemásra sikeredett.
Touch nem kéne. Minek nyomkodni egy MP3 lejátszót? A nevében is benne van, hogy MP3 lejátszó. Tehát zenéket játszik le.
A falmeléshez:
Nekem speciel egy Desirem-van, MacBook-al. A Nejemnek Iphone 3GS. Mellé mind a kettőnknek egy mezei Sony mp3 lejátszó van. Bővel elég szerintem. Használtam Ipod Classic-ot. Tetszett, de mivel nagyon ritkán használok mp3-at, így eladtam és vettem potom pénzért egy Sony-t.
Kocsiban van mp3 lejátszó, melóhelyen Laptop vagy asztali gép va, otthon meg rendes hifi.
A lopásról meg annyit, hogy akkor mindenki az MS-től lop, mivel neki már régóta van PDA-ja és én úgy tudom, hogy minden érintős telőnál szinte ugyanúgy kell telefonszámokat beírni egy numerikus billentyűzeten.
Apple-nek mieg nincs Flash.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest