- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Bocs, csak ebből gondoltam, hogy kettő van:
"Átlagos felhasználóknak a jobb oldali dobozban lévő Windows 8 letöltése ajánlott, programozóknak, fejlesztőknek pedig van egy külön fejlesztői verzió, amely tartalmazza a Visual Studio-t és az Expression Blend-et is. A Windows 8 letöltéséhez „nem árt” valamilyen letöltéskezelőt használni, de ezek nem szükségesek (akkor jönnek jól, ha szakadozik az internet-kapcsolat)." -
samgar
őstag
Értem értem, de nekem jó a sima "mezei" is, csupán arra voltam kíváncsi, van e esetleg már egy továbbfejlesztett verzió a tavalyihoz képest, nehogy esetleg ugyanazt töltsem le, ami már megvan, de akkor ezek szerint csak az van. Talán februárban várható valami, ha jók az értesüléseim
-
samgar
őstag
Jelenleg ami hozzá is férhető földi halandó számára, az egy darab beta kiadás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged