- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie?
Mondjuk a kulonbozo oprendszerekkel.
Az pl. nonszensz, hogy VX700-on kifagy a DOS, ha nem eleg a 640K, es HMA-t akarsz hasznalni....
Potom 2 honapig szoptam legalabb 5 kulonbozo DOS-sal, egyiken sem sikerult beuzemelni a himem.sys-t, vegul inkabb Celeron 1GHz-s gepeket rendszeresitettunk, igaz dragabban, azok bezzeg elsore JOL mukodtek...De ahogy olvasom, linux alatt is vannak problemak boven az uj Via chipsetekkel.
Egyedul XP es variacioi (XPE, WEPOS) alatt mennek rendesen, de hat oda meg keves a C7 szamitasi teljesitmenye
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest