- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekex
tag
Sziasztok,
Találtam egy újabb készüléket, mely megegyezik DSL-360R T1E-vel:
DSL-520B és az észak amerikai piacra szánták, Annex A.A firmware elérhető itt: http://tsd.dlink.com.tw/downloads2008detailgo.asp
A korábban említett brazil firmware nem működött kifogástalanul (nem tudta kezelni a speciális karaktereket a ppp felhasználó névben). Az amerikai firmware kifogástalanul műkszik.
Ami tetszik, hogy van benne DDNS.
Nyilván a ping nagyobb lett mint a dchard firmware-vel, mivel midenféle csili-vili dolog van benne ami lassítja.Üdv.
-
mekex
tag
válasz
tévelygő #2272 üzenetére
"Az i24K egy speciális interleaving beállítást takar. Megnöveli az Interleaver memória méretét 16K-ról 24K-ra. Ettől némiképp stabilabb lesz a vonal, jellemzően 1-2ms késleltetés növekedéssel jár. Bekapcsolása ajánlott, különösen akkor ha a vonal szakadozik vagy csökkentettük a target SNR margin-t."
Ha zajos a vonal akkor nagyobb lesz az interleaving depth amit beállít a DSLAM.
Kapcsold ki a i24K -t, ha be van kapcsolva, így lehetséges, hogy kisebb interleaving depth lesz és kisebb ping.
Bizonyos DSLAM és bizonyos modemeknél az interleaving depth "alkudozás" tárgya a DSLAM és az ADSL modem között.Szerk.: Bocs, most látom, hogy megoldottad.
-
mekex
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy DSL-360R T1E modemet. Mivel nálam Annex A van gondoltam felteszek egy brazil firmware-t:
Firmware_DSL-500B _T1_ E5.2T01-1-DL.CT-R1B079-BR.EN(retail)_whole_image.EN
[link]Braziliában DSL-500BII (DSL-500B Generation II) név alatt forgalmazza a D-LINK.
A modem ip címe 10.1.1.1 lett, a felhasználó: admin, jelszó: a MAC cím utolsó négy számjegye.
Az ADSL részét a jövő héten fogom tesztelni Erdélyben. (telnet, web felület működik).A busybox és adsl driver verziója:
BusyBox v1.00 (2012.03.19-22:55+0000) Built-in shell (msh)
Enter 'help' for a list of built-in commands.# adsl --version
adsl version 1.0
ADSL PHY: AnnexA version - A2pB022g.d20h
#Nem tudom milyen AnnexA driver van dchard firmwaré-ben, esetleg ha ez újabb akkor érdemes lenne kinyerni.
Tulajdonképpen a dchard firmawerét szeretném használni. A brazil firmware-t csak azért tettem fel, hogy legyen mihez viszonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest