Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
AstraCDX #673 üzenetére
A képek alapján az 5megás csomagod megy rendesen, de csomagváltás esetén új modem fog kelleni.
A képen amúgy látszik, hogy a DSL driverek 5-ös verziószámúak. Gyári szoftverből a legfrissebben 6-os főverzió van, de például a routertech-es firmware-ben 7-es van (ez a platformhoz a legfrissebb).
Az OrbMT-t és a DMT-t sem fejlesztik, a programozóik mind dilettáns egoisták. Mindkettőt kértem az együttműködésre, felajánlottam a segítségemet, kértem a forráskódot. Süket fülek.
A bitallokációs tábla kiolvasása egyértelműen hibás, csak a szöveges adatoknak higgy.
Ezalapján amúgy szerintem menne a 15mega, de lehet, hogy a 380T már kevés lenne ehhez. Hogy szoftver kell frissíteni rajta az tuti.
Igazából megpróbálhatnád a modulation mode-ot ADSL2+ állásba tenni, és úgy is csinálni OrbMT-s képet, bár a legjobb lenne mindezt frissítés után kipróbálni.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest