Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
tegyebek #2494 üzenetére
Kösz a segítséget, de haladjunk csak sorban...
Ez 100% lévő SNR marginnal készül, ezek a képek?!
Na ne mondd, hogy a 100% az 2.3 dB, mert leesek a székről a nevetéstől!Hát akkor leeshetsz mert 100%-os marginnal készültek a képek.
A következményes hibákat, a folytonos szakadást, és a DSM esetedben jótékony beavatkozását nem kommentálom.
Szakadásom idáig se volt (hetente 2-3-szor van, nem tudom ez normális-e), nem is írtam ilyet, csak a sebességet keveseltem.
Ilyen képekkel(és ennyi figyelemmel) meg nem tudom, hogy milyen segítséget vársz, mert így nem lehet, sok minden nem látszik így, a hibák így értelmezhetetlenek.
Csak azokat a képeket küldtem amiket dchard kért és ezt teljesítettem is...
A sebességed pedig egyértelműen a DSM által lassított érték.
6.5 megabit a 10-hez képest nagyon kevés, szerintem lassítva is vagyok, meg beállítás/vonal baj van.
Egyébként könyörgök, egy olyan telefonvonallal, amire nincs bekötve ADSL, hogy akarsz DSLAM-mal szinkronizálni, ha nincs rákötve?!
Épp ezért kérdeztem hogy ez a probléma áll-e fönt... nem kell egyből leoltani...
Egyébként azóta már voltak kint szerelők, érpárokat cseréltek, de 6.5 megabitnél többet nem tudtak kihozni vonalból. Állításuk szerint túl messze vagyok a központtól (2 km). Szerelő odavágja nem mindegy hogy 6 megabit van vagy 10? Hát mondom azért nem..., időben tudnék vele nyerni.
Szóval egy új mérés szükséges lenne, és aszerint kéne megmondani, hogy bírna e többet a vonal vagy sem, azok a képek hiányosak is némely téren és azóta a felállás is változott. Szóval újra lefuttatnám a teszteket ha tudsz rá véleményt mondani, mivel úgy látom neked megvan hozzá a tapasztalatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest