- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
VladimirR #26 üzenetére
Ne haragudj, de ha nem tetszik stílusa, nem szólhatok be?
Az alábbi hozzászólása semmivel sem volt kevésbé flame keltőbb, mint az én válaszom:
egyszerűbb megtanulni angolul vagy kínaiul (valamelyik világnyelven), ha élőben kell megszólalni, ott nem segít a Google. Jól érzem ez egyáltalán nem adott semmit a témához, egy kis értelmetlen Google fikázáson kívül? Mert ugye mi köze van egy online internetes fordítóprogramnak (szolgáltatásnak) ahhoz, hogy én Timbuktuban egy kenyérfa tövében meg tudom-e értetni magam egy helybélivel vagy sem. És ha már itt tartunk, akár több segítség lehet - egy műholdas/mobil netes laptoppal-, mint megtanulni angolul és kínaiul, mivel Timbuktuban egyiket sem beszélik alapból...
Olyan mintha azt mondanám, hogy nem tudom mit eszik a sok gépész hallgaló az CAD programokban, amikor az egyetemen úgyis kézzel rajzolt műszaki rajzot kell beadni. Vagy hogy egy MS példát hozzak, fikázni lehetne ilyen alapon a Word-öt, hogy mi a fenének van benne helyesírás ellenőrző, tanuljon meg mindenki helyesen írni, mert élő szóban úgysem segít a Helyes-e...
Ja és nem említettem egy szóval sem, hogy jobb lennék nála. Sokak szemében biztos akár rosszabb is lehetek. Én egy ugyanolyan felbosszantható fórumozó vagyok, mint sokan mások, csak én nem átallom ezt kiírni magamból.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest